A.H. RIISE XO Founders Reserve 44,4%

569,00 DKK

A.H. Riise's FOUNDERS RESERVE COLLECTOR’S EDITION!

A.H. RIISE XO Founders Reserve 44,4%De foregående Founders Reserve blev er nærmest blevet udsolgt på rekordtid og nu tilføjes kommer altså den femte Founders Reserve til samlingen og igen med en anden alkoholstyrke end de tidligere udgaver.Hvis du er heldig og får fingrene i dette femte samlerobjekt og har du i forvejen de 4 forrige, så har du fortsat den fulde samling i Founders Reserve serien.Den eneste synlige forskel er farven på batch-angivelsen samt alkoholstyrken. Hver udgave af A.H. Riise Founders Reserve findes kun i meget små partier. Hver flaske er nummereret med et batch- og flaskenummer. Der findes kun 13.995 A.H. Riise XO Founders Reserve 44,4% flasker i hele Europa.

FOUNDERS RESERVE er en meget kompleks blandingskunst. Master Blenderen vælger mellem en lang række fade, der indeholder gammel rom modnet til perfektion. Hvert fad med unikke aromaer og udtryk.

Sande connoiseurs vil bemærke en lille forskel mellem partierne og vil også kunne smage forskellene mellem de 3 FOUNDERS RESERVE - udgaver med deres egen unikke alkoholprocent.

1 flaske indeholder 70 cl. - 44,4% Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk