Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

LES COURTINES Carignan "Vieilles Vignes" IGP 2018 er en saftig vin fra omegnen af Montpellier. Druerne stammer fra gamle, krogede Carignan stokke, der giver lave høstudbytter af smagsmættede druer. Resultatet er en vin, som næsten alle vil kunne lide. Den smager simpelt hen godt.
Giles Cook MW har selv både sourcet druerne og stået for vinifikationen til Les Courtines og han forener den moderne vinifikation og nutidens smagspræferencer med de gamle vinstokkes koncentrerede frugt.

Såvel duft som smag har dybe toner af mørke bær, engelsk lakrids og en anelse Provence urter. Vinen har usædvanlig stor fylde og koncentration for prisklassen - men forbliver dog en blid, let drikkelig oplevelse med en anelse frugtsødme.

Vinen anbefales, hvor hverdagen skal have lidt ekstra kulør og har pondus nok til f.eks. en oksestegeret; men vinens blide struktur gør den også velegnet som et glas i sofaen.

Bør serveres ved en temperatur lidt under stuetemperatur ved ca. 16-17 grader.

Tidligere anmeldelser:

5 x ***** ud af 5 mulige i VinAvisen (årgang 2016). Citat: "En meget saftig rødvin - til den meget attraktive pris". 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12,5% Alkohol.

49,95 DKK 79,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Domaine d'O Pinot Noir - Haut Vallée de l'Aude 2022

Domaine d'O Pinot Noir er 100% Pinot Noir med masser af frugt som ribs, hindbær og røde kirsebær og et blødt, krydret touch fra 8 måneder på ny fransk eg. Vinen er frisk og med en dejlig struktur, hvor de blide men dog presente tanniner giver frugten i vinen et skelet.

Historien om O'et - manden bag Domaine d'O:

Navnet er Oliver. Født i Beaune blandt Bourgognes Grand Crus, men opvokset i vinmarkerne på Château Canet i Languedoc.

Vinrankerne, druerne og kældrene blev en del af hans liv. Det tog ikke lang tid, før han tilbragte sine somre i vinmarkerne, hvor han hjalp med høsten. Oliver udviklede sin viden ved at arbejde i kældre i Mendoza (Argentina) - måske nok langt fra hjemmet, men aldrig langt fra vin!

Således opfyldt af erfaringer og passioneret for alle aspekter af vinfremstilling besluttede Oliver sig for at tage en udfordring op: Han ville lave sine egne vine. Terroiret i Limoux giver en perfekt blanding mellem rødder plantet i Bourgogne og et hjerte, tabt til Languedoc.

Målet: At skabe et sydfransk take på den klassiske Bourgogne Pinot Noir.

Server gerne vinen ved 12-14 °C til lettere kødretter, charcuteri, svinekød, grillet kylling, grillede grøntsager eller fisk med tomatbaserede saucer.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5% Alkohol

 

99,00 DKK 139,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler
Update cookies preferences