Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Podere Ruggeri Corsini ARMUJAN Barbera d´Alba DOC Superiore 2017

* Lækker, fadlagret Barbera

Vinen er smukt rubinrød. Vinen har fået 18 måneder på fad og det giver frugtnoterne af modne kirsebær og blommer et krydret modspil. Typisk for Barbera, så har også Armujan bevaret sin syre flot på trods af den meget varme årgang 2017. 

Vi anbefaler, at du dekanterer vinen et par timer før servering, og den nydes bedst ved 15-16 grader til pasta med fyldige kødbaserede saucer, vildt og modne oste. Og Barbera ér bare den optimale vin til en lækker, fyldig hjemmelavet lasagne. 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  15% Alkohol.

Ruggeri Corsini-vingården blev grundlagt i 1995 af Loredana Addari og Nicola Argamante - på baggrund af en passion for landskabet og en kærlighed til gode vine. Loredana og Nicola har begge en uddannelse indenfor landbrug med speciale i vinavl og ønologi.

De besluttede at ændre deres liv, forlod deres arbejdspladser og købte en lille ejendom, der kun producerede druer i provinsen Cuneo, i Monforte d'Alba i hjertet af Langhe.

Ruggeri Corsini vingården er familiedrevet og drives og håndteres af familien selv også Loredanas bror Lorenzo er med foretagendet. Navnet "Corsini" stammer fra den lille landsby Monforte d'Alba, hvor man kan beundre de gamle stenhuse. Mens navnet "Ruggeri" er Nicolas moders efternavn - hun troede på dem og hjalp dem med at opnå deres drøm og det var også hende, der finansierede lanceringen af ​​ejendommen.

I begyndelsen omfattede produktionen kun de klassiske Langhe vine som Dolcetto d'Alba, Barbera d'Alba og Barolo, der i løbet af årene er udvidet til også at omfatte andre Langhe vine, nye rødvine, en rose og en hvidvin. I 1996 producerede de 6000 flasker, hovedsagelig solgt i udlandet. Eksporten til USA begyndte i 1997, senere spredt til forskellige andre nationer. I dag er det muligt at finde vinene i USA (hovedmarkedet), i Tyskland, Schweiz, Østrig, Danmark, Norge, Sverige, Storbritannien, Frankrig, Belgien, Holland, Japan, Australien og selvfølgelig Italien – og altså her i Næstved Vinkompagni.

Ruggeri Corsini ejendommen er ret lille, vinmarkerne dækker et område på 10 hektar og produktionen varierer afhængigt af året fra 65.000 til 75.000 flasker. Der lægges desuden særlig vægt på mad og vin elskende turister, der kan komme og smage vinene i deres vinsmagningslokale.

169,95 DKK 199,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Podere Ruggeri Corsini LANGHE NEBBIOLO 2018

***** Elegant Nebbiolo.

Her kendetegnes Ruggeri Corsinis kvalitet ved Nebbiolo druen. Denne drue er lige så berømt for sin blege fremtræden som for sin tanninrige karakter, og producerer nogle af de mest parfumerede, aromafyldte vine med anis, duftende aromaer, og en dyb smag af kirsebær, appelsinskal og toner af grønne Urter.

Dette kendetegner virkelig denne vin - i høj kvalitet og med en elegant stil.

Vi anbefaler at servere vinen ved 15-16 grader til grillet svinekød, oksekød og fjerkræ, lettere vildt, krydret mad, italienske pastaretter med svampe, modne oste eller et godt glas vin i utide. 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  14,5 % Alkohol.

 

Ruggeri Corsini-vingården blev grundlagt i 1995 af Loredana Addari og Nicola Argamante - på baggrund af en passion for landskabet og en kærlighed til gode vine. Loredana og Nicola har begge en uddannelse indenfor landbrug med speciale i vinavl og ønologi.

De besluttede at ændre deres liv, forlod deres arbejdspladser og købte en lille ejendom, der kun producerede druer i provinsen Cuneo, i Monforte d'Alba i hjertet af Langhe.

Ruggeri Corsini vingården er familiedrevet og drives og håndteres af familien selv også Loredanas bror Lorenzo er med foretagendet. Navnet "Corsini" stammer fra den lille landsby Monforte d'Alba, hvor man kan beundre de gamle stenhuse. Mens navnet "Ruggeri" er Nicolas moders efternavn - hun troede på dem og hjalp dem med at opnå deres drøm og det var også hende, der finansierede lanceringen af ​​ejendommen.

I begyndelsen omfattede produktionen kun de klassiske Langhe vine som Dolcetto d'Alba, Barbera d'Alba og Barolo, der i løbet af årene er udvidet til også at omfatte andre Langhe vine, nye rødvine, en rose og en hvidvin. I 1996 producerede de 6000 flasker, hovedsagelig solgt i udlandet. Eksporten til USA begyndte i 1997, senere spredt til forskellige andre nationer. I dag er det muligt at finde vinene i USA (hovedmarkedet), i Tyskland, Schweiz, Østrig, Danmark, Norge, Sverige, Storbritannien, Frankrig, Belgien, Holland, Japan, Australien og selvfølgelig Italien – og altså her i Slagelse VinKompagni.

Ruggeri Corsini ejendommen er ret lille, vinmarkerne dækker et område på 10 hektar og produktionen varierer afhængigt af året fra 65.000 til 75.000 flasker. Der lægges desuden særlig vægt på mad og vin elskende turister, der kan komme og smage vinene i deres vinsmagningslokale.

149,95 DKK 199,95 DKK (spar 50,00 DKK)

Podere Ruggeri Corsini AUTENZIO Piemonte DOC Albarossa 2016

* Super unik Piemonte-specialitet!

Intens duft, hvor frugten understøttes af fine florale noter og et krydret indspark såvel som lidt tobak. Smagen byder på mørk frugt og et let krydret udtryk, fasthed fra tørekstrakt og frisk syre.

Vinen er har gennemgået 10 dages maceration og har fået 30 måneder på fransk eg af varierende alder.

Albarossa er en krydsning fra 1938 (Professor Dalmasso) mellem Barbera og Nebbiolo Dronero og Albarossa Autenzio er fremstillet på druer fra en lille 0,4 hektar vinmark, hvor stokkene er omkring 18 år gamle. Vinen har fået 30 måneder på franske fade af forskellige alder. Årgang 2016 gav vin til ca. 2000 flasker.

Vi anbefaler at servere vinen ved 15-16 grader til braiserede eller grillede retter på svinekød eller oksekød, til mørkere fjerkræ og vildt, polenta og til modne oste.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5% Alkohol.

Ruggeri Corsini-vingården blev grundlagt i 1995 af Loredana Addari og Nicola Argamante - på baggrund af en passion for landskabet og en kærlighed til gode vine. Loredana og Nicola har begge en uddannelse indenfor landbrug med speciale i vinavl og ønologi.

De besluttede at ændre deres liv, forlod deres arbejdspladser og købte en lille ejendom, der kun producerede druer i provinsen Cuneo, i Monforte d'Alba i hjertet af Langhe.

Ruggeri Corsini vingården er familiedrevet og drives og håndteres af familien selv også Loredanas bror Lorenzo er med foretagendet. Navnet "Corsini" stammer fra den lille landsby Monforte d'Alba, hvor man kan beundre de gamle stenhuse. Mens navnet "Ruggeri" er Nicolas moders efternavn - hun troede på dem og hjalp dem med at opnå deres drøm og det var også hende, der finansierede lanceringen af ​​ejendommen.

I begyndelsen omfattede produktionen kun de klassiske Langhe vine som Dolcetto d'Alba, Barbera d'Alba og Barolo, der i løbet af årene er udvidet til også at omfatte andre Langhe vine, nye rødvine, en rose og en hvidvin. I 1996 producerede de 6000 flasker, hovedsagelig solgt i udlandet. Eksporten til USA begyndte i 1997, senere spredt til forskellige andre nationer. I dag er det muligt at finde vinene i USA (hovedmarkedet), i Tyskland, Schweiz, Østrig, Danmark, Norge, Sverige, Storbritannien, Frankrig, Belgien, Holland, Japan, Australien og selvfølgelig Italien – og altså her i Næstved Vinkompagni.

Ruggeri Corsini ejendommen er ret lille, vinmarkerne dækker et område på 10 hektar og produktionen varierer afhængigt af året fra 65.000 til 75.000 flasker. Der lægges desuden særlig vægt på mad og vin elskende turister, der kan komme og smage vinene i deres vinsmagningslokale.

189,95 DKK 249,00 DKK (spar 59,05 DKK)

Podere Ruggeri Corsini BAROLO BRICCO SAN PIETRO 2015

* Barolo fra den fremragende 2015 årgang

Medium dyb rubinrød med granatrøde kanter. Intens duft med med roser og violer, kirsebær orangeskal, tørrede urter samt kanel vanilje, tobak, lakrids og chokolade samt ristede hasselnødder.

Vinen er fadlagret 30 måneder på slovenske fade og man bemærker, hvordan andelen af både små fade og nye fade er markant mindre end i Corsini's Bussia, hvorfor fadpræget er noget mindre i Bricco San Pietro.

En elegant Bussia fra en super årgang, som vi anbefaler at servere vinen ved 15-16 grader til oksekød og vildt, braiserede kødretter, polenta, Risotto Milanese eller risotto tilberedt med svampe eller med godt med trøfler høvlet over eller til hårde oste som Parmiggiano-Reggiano.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  14% Alkohol.

 

Ruggeri Corsini-vingården blev grundlagt i 1995 af Loredana Addari og Nicola Argamante - på baggrund af en passion for landskabet og en kærlighed til gode vine. Loredana og Nicola har begge en uddannelse indenfor landbrug med speciale i vinavl og ønologi.

De besluttede at ændre deres liv, forlod deres arbejdspladser og købte en lille ejendom, der kun producerede druer i provinsen Cuneo, i Monforte d'Alba i hjertet af Langhe.

Ruggeri Corsini vingården er familiedrevet og drives og håndteres af familien selv også Loredanas bror Lorenzo er med foretagendet. Navnet "Corsini" stammer fra den lille landsby Monforte d'Alba, hvor man kan beundre de gamle stenhuse. Mens navnet "Ruggeri" er Nicolas moders efternavn - hun troede på dem og hjalp dem med at opnå deres drøm og det var også hende, der finansierede lanceringen af ​​ejendommen.

I begyndelsen omfattede produktionen kun de klassiske Langhe vine som Dolcetto d'Alba, Barbera d'Alba og Barolo, der i løbet af årene er udvidet til også at omfatte andre Langhe vine, nye rødvine, en rose og en hvidvin. I 1996 producerede de 6000 flasker, hovedsagelig solgt i udlandet. Eksporten til USA begyndte i 1997, senere spredt til forskellige andre nationer. I dag er det muligt at finde vinene i USA (hovedmarkedet), i Tyskland, Schweiz, Østrig, Danmark, Norge, Sverige, Storbritannien, Frankrig, Belgien, Holland, Japan, Australien og selvfølgelig Italien – og altså her i Næstved Vinkompagni.

Ruggeri Corsini ejendommen er ret lille, vinmarkerne dækker et område på 10 hektar og produktionen varierer afhængigt af året fra 65.000 til 75.000 flasker. Der lægges desuden særlig vægt på mad og vin elskende turister, der kan komme og smage vinene i deres vinsmagningslokale.

299,00 DKK 369,00 DKK (spar 70,00 DKK)

Podere Ruggeri Corsini BAROLO Corsini BUSSIA 2016

* Barolo fra den fremragende 2016 årgang

Medium dyb rubinrød med granatrøde kanter. Intens duft med skøn friskhed af hindbær og bitre kirsebær, som understøtter varmere aromaer af kandiserede kirsebær, blommer og jordbær. Såvel smag som duft har også noter af chokolade, hasselnødder, lakrids, urter, og kanel. 

En elegant Bussia fra en super årgang, som vi anbefaler at servere vinen ved 15-16 grader til oksekød og vildt, braiserede kødretter, risotto, Risotto Milanese eller tilberedt med svampe eller med godt med trøfler høvlet over eller til hårde oste som Parmiggiano-Reggiano.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  14,5% Alkohol.

Ruggeri Corsini-vingården blev grundlagt i 1995 af Loredana Addari og Nicola Argamante - på baggrund af en passion for landskabet og en kærlighed til gode vine. Loredana og Nicola har begge en uddannelse indenfor landbrug med speciale i vinavl og ønologi.

De besluttede at ændre deres liv, forlod deres arbejdspladser og købte en lille ejendom, der kun producerede druer, i provinsen Cuneo, i Monforte d'Alba i hjertet af Langhe.

Ruggeri Corsini vingården er familiedrevet og drives og håndteres af familien selv også Loredanas bror Lorenzo er med foretagendet. Navnet "Corsini" stammer fra den lille landsby Monforte d'Alba, hvor man kan beundre de gamle stenhuse. Mens navnet "Ruggeri" er Nicolas moders efternavn - hun troede på dem og hjalp dem med at opnå deres drøm og det var også hende, der finansierede lanceringen af ​​ejendommen.

I begyndelsen omfattede produktionen kun de klassiske Langhe vine som Dolcetto d'Alba, Barbera d'Alba og Barolo, der i løbet af årene er udvidet til også at omfatte andre Langhe vine, nye rødvine, en rose og en hvidvin. I 1996 producerede de 6000 flasker, hovedsagelig solgt i udlandet. Eksporten til USA begyndte i 1997, senere spredt til forskellige andre nationer. I dag er det muligt at finde vinene i USA (hovedmarkedet), i Tyskland, Schweiz, Østrig, Danmark, Norge, Sverige, Storbritannien, Frankrig, Belgien, Holland, Japan, Australien og selvfølgelig Italien – og altså her i Næstved Vinkompagni.

Ruggeri Corsini ejendommen er ret lille, vinmarkerne dækker et område på 10 hektar og produktionen varierer afhængigt af året fra 65.000 til 75.000 flasker. Der lægges desuden særlig vægt på mad og vin elskende turister, der kan komme og smage vinene i deres vinsmagningslokale.

349,00 DKK 449,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Podere Ruggeri Corsini Barbera d´Alba DOC 2017 er en fremragende Barbera og årgang 2017 illustrerer fint, hvor fint Barbera tolererer endog meget varme årgange uden at tabe sin friske syre. Vinen er smukt rubinrød. En frugtig, syredrevet vin med smagstoner af modne sorte kirsebær, hindbær og blåbær, et urtet strejf, tørrede blade og et lille lakridsbid.

Vi anbefaler, at du ilter vinen en times tid før servering, så den får mulighed for at åbne sig, og nyder den ved 15-16 grader til lyst fjerkræ, svinekød, kødbaserede pastaretter eller en burger - og så er Barbera nok den ultimative vin til en rigtig god, hjemmelavet lasagne.

* 4 stjerner ud af 5 i VinAvisen (årgang 2015) - der skriver: "Fyldig og frugtagtig madvin - smagsmæssigt en kraftig vin med en varm, blød og rund smag. I slutningen lidt stilke og blade og et bid, der er fint til mad. Plask den gerne over i en karaffel et par timer før måltidet."

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  14,5% Alkohol.

119,00 DKK 189,00 DKK (spar 70,00 DKK)

Barolo DOCG - Podere Ruggeri Corsini, Del Comune Monteforte d´Alba 2016 en stærkt limiteret Barolo fra den super dygtige Nicola Agramante. Druerne til denne Barolo er høstet ved håndkraft og man har anvendt 100% afstilkning. Fermentering og maceration er sket med pump over adskillige gange dagligt. Efter endt maceration har vinen fået 36 måneder på slavonske 3.000 liter fade.

Denne Barolo er medium rubinrød med granatrøde og orange reflekser, typisk for Nebbiolo med selv kun et kort liv bag sig. I næsen starter vinen som frisk og intens, inden varmere aromaer tager over. Kandiserede og bitre kirsebær, blommer, jordbær og hindbær samt noter af chokolade, hasselnødder, lakrids, kanel, vanilje og urter. Som enhver god Barolo er vinen velstruktureret med solide tanniner og markant syre, hvilket giver vinen rygrad.

Vi anbefaler at servere vinen ved 15-16 grader til braiseret oksekød og vildt, risotto, f.eks. med svampe eller Milanese, og polenta samt intenst smagende retter baseret på modne og krydrede oste. Og så ér Barolo den ypperste trøffelvin!

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  14% Alkohol.

199,00 DKK 275,00 DKK (spar 76,00 DKK)

Banfi l'Altra Barbera d'Asti 2019

Druerne til l'Altra er 100% Barbera, som kommer fra marker i Strevi i provisen Alessandria i Piemonte. Gæringen er foregået ved ganske moderate temperaturer (24-25°C) for at bevare den friske frugtkarakter i vinen.

l'Altra fremstår flot, dyb rubinrød og med friske frugtaromaer af blomme og kirsebær samt viol. I munden fornemmes den friskhed, der altid karakteriserer Barbera-druen, som balanceres nydeligt af sødmen fra de modne tanniner.

Nyd vinen ved en 15-17 grader til f.eks. rødt kød eller modne oste - og så er Barbera bare fantastisk til lasagne!

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. - 13% Alkohol.

129,00 DKK 169,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Réva Barolo 2017

Réva Barolo er lavet med Nebbiolo-druer fra syd- og sydvestvendte marker, der ligger ca. 260-360 meter over havoverfladen i Monforte d'Alba, Novello, Serralunga d'Alba og Grinzane Cavour. Høsten foregår manuelt og der laves kun 4.500 flasker af denne vin årligt.

Spontan fermentering med 30-35 dages maceration fulgt af 24 måneder i brugte egetønder

Det hér er super elegant rød frugt, salvie, og en anelse tobak. Elegant, men stadig fyldig med flot struktur og forbavsende tilnærmelige tanniner for så ung en Barolo.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5% Alkohol.

Tidligere anmeldelser:

2021 - JAMESSUCKLING.COM
92 points til Réva Barolo DOCG 2017

2021 - ROBERT PARKER - WINE ADVOCATE
91 points til Réva Barolo DOCG 2017

Hos Réva i Langhe producerer den unge winemaker komet, Gianluca Colombo syv forskellige, fantastiske neo-klassisk piemontesiske naturvine, herunder Barolo, Barbera, Nebbiolo d’Alba, Dolcetto samt Langhe Bianco og alle er vinene dyrket efter økologiske principper og har gennemgået en naturlig fermentering. Réva står altså for en moderne Piemonte-vinstil med fokus på druernes naturlige frugt, frem for fad.

349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Réva Barolo 2015

Réva Barolo er lavet med Nebbiolo-druer fra syd- og sydvestvendte marker, der ligger ca. 260-360 meter over havoverfladen i Monforte d'Alba, Novello, Serralunga d'Alba og Grinzane Cavour. Høsten foregår manuelt og der laves kun 4.500 flasker af denne vin årligt.

Spontan fermentering med 30-35 dages maceration fulgt af 24 måneder i brugte egetønder

Det hér er super elegant rød frugt, salvie, og en anelse tobak. Elegant, men stadig fyldig med flot struktur og forbavsende tilnærmelige tanniner for så ung en Barolo.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5% Alkohol.

Tidligere anmeldelser:

2021 - JAMESSUCKLING.COM
92 points til Réva Barolo DOCG 2017

2021 - ROBERT PARKER - WINE ADVOCATE
91 points til Réva Barolo DOCG 2017

Hos Réva i Langhe producerer den unge winemaker komet, Gianluca Colombo syv forskellige, fantastiske neo-klassisk piemontesiske naturvine, herunder Barolo, Barbera, Nebbiolo d’Alba, Dolcetto samt Langhe Bianco og alle er vinene dyrket efter økologiske principper og har gennemgået en naturlig fermentering. Réva står altså for en moderne Piemonte-vinstil med fokus på druernes naturlige frugt, frem for fad.

349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Réva Barolo Cannubi 2017

Réva Barolo er lavet med Nebbiolo-druer og 100% af Lampia-klonen fra en af Barolo's MGA-marker (Cru), den østvendte Cannubi mark i Barolo. Høsten foregår manuelt og der laves kun 2.000 flasker af denne vin årligt.

Spontan fermentering med 30-35 dages maceration fulgt af 24 måneder i brugte egetønder og yderligere 6 måneders flaskelagring før frigivelse.

Réva Barolo Cannubi er über elegant! En sublimt balanceret vin, der starter med duftnoter af hengemte krydderier, kirsebær og lakrids. Smagen er fyldig og vedholdende med en skøn struktur med smukt samspil mellem syre og tannin.

1 kasse indeholder 3 flasker - 75 cl. 14,5% Alkohol 
LEVERES I OWB

Tidligere anmeldelser:

2021 - JAMESSUCKLING.COM
96 points til Réva Barolo Cannubi 2017

2021 - ROBERT PARKER - WINE ADVOCATE
93 points til Réva Barolo Cannubi 2017

Hos Réva i Langhe producerer den unge winemaker komet, Gianluca Colombo syv forskellige, fantastiske neo-klassisk piemontesiske naturvine, herunder Barolo, Barbera, Nebbiolo d’Alba, Dolcetto samt Langhe Bianco og alle er vinene dyrket efter økologiske principper og har gennemgået en naturlig fermentering. Réva står altså for en moderne Piemonte-vinstil med fokus på druernes naturlige frugt, frem for fad.

1.699,00 DKK 1.759,00 DKK (spar 60,00 DKK)

Réva Barbera d'Alba Superiore 2019

Réva Barbera d’Alba Superiore er lavet med Barbara-druer fra hhv. San Sebastiano i  Monforte d'Alba MGA-marken (Cru) Ravera i Novello, ca. 360-380 meter over havoverfladen. Høsten foregår manuelt og der laves kun 15.000 flasker af denne vin årligt.

Spontan fermentering med 30 dages maceration på ståltank efterfulgt af 12 måneder på eg.

Fyldig, struktureret og vedholdende vin med noter af røde bær, kandiseret frugt og krydderier. På en gang fyldig og med stor friskhed og absolut 100% drikkeklar lige nu.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5% Alkohol

Tidligere anmeldelser:

2020 - JAMESSUCKLING.COM
92 points til Réva Barbera d’Alba Superiore 2018

Hos Réva i Langhe producerer den unge winemaker komet, Gianluca Colombo syv forskellige, fantastiske neo-klassisk piemontesiske naturvine, herunder Barolo, Barbera, Nebbiolo d’Alba, Dolcetto samt Langhe Bianco og alle er vinene dyrket efter økologiske principper og har gennemgået en naturlig fermentering. Réva står altså for en moderne Piemonte-vinstil med fokus på druernes naturlige frugt, frem for fad.

 
169,00 DKK 199,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Réva Dolcetto d’Alba 2020

Réva Dolcetto d’Alba er lavet med Dolcetto-druer fra San Sebastiano i Montforte d'Alba, ca. 360 meter over havoverfladen. Høsten foregår manuelt og der laves kun 10.000 flasker af denne vin årligt.

Spontan fermentering i ståltank med 10-15 dages maceration efterfulgt af yderligere 6 måneders modning i ståltank

Frisk og enormt imødekommende vin med stor, stor drikkevenlighed, for det hér smager skønt med noter af kirsebær, peber og lavendel. Super balance i syre- og tanninstruktur. Du får 

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12,5% Alkohol.

Hos Réva i Langhe producerer den unge winemaker komet, Gianluca Colombo syv forskellige, fantastiske neo-klassisk piemontesiske naturvine, herunder Barolo, Barbera, Nebbiolo d’Alba, Dolcetto samt Langhe Bianco og alle er vinene dyrket efter økologiske principper og har gennemgået en naturlig fermentering. Réva står altså for en moderne Piemonte-vinstil med fokus på druernes naturlige frugt, frem for fad.

139,00 DKK 159,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler