Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Podere Ruggeri Corsini LANGHE BIANCO 2018 er fremstillet på den piemontesiske hvidvinsdrue, Arneis, tilsat Sauvignon Blanc og Chardonnay fra samlet 1,3 ha ler- og sandholdig vinmarker beliggende i ca. 420 meters højde.

Langhe DOC Bianco er Podere Ruggeri Corsini's take på den "ideele" hvidvin og forud er gået forsøg på forsøg. Det færdige resultat er en hvidvin rig på frugt og med en imponerende struktur.

Duften er intenst aromatisk med masser af tropisk frugt, lime og friske urter. Smagen er frisk, med en skøn mineralitet og en eftersmag, der afspejler duften.

Vi anbefaler at servere vinen ved en temperatur på mellem 6 og 8 grader som aperitif eller til skaldyr, smagfulde fisk, italiensk inspirerede forretter, til risotto eller pastaretter med fisk/skaldyr samt til ren selvforkælelse.

 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13,5% Alkohol.

 

Ruggeri Corsini-vingården blev grundlagt i 1995 af Loredana Addari og Nicola Argamante - på baggrund af en passion for landskabet og en kærlighed til gode vine. Loredana og Nicola har begge en uddannelse indenfor landbrug med speciale i vinavl og ønologi.

De besluttede at ændre deres liv, forlod deres arbejdspladser og købte en lille ejendom, der kun producerede druer i provinsen Cuneo, i Monforte d'Alba i hjertet af Langhe.

Ruggeri Corsini vingården er familiedrevet og drives og håndteres af familien selv også Loredanas bror Lorenzo er med foretagendet. Navnet "Corsini" stammer fra den lille landsby Monforte d'Alba, hvor man kan beundre de gamle stenhuse. Mens navnet "Ruggeri" er Nicolas moders efternavn - hun troede på dem og hjalp dem med at opnå deres drøm og det var også hende, der finansierede lanceringen af ​​ejendommen.

I begyndelsen omfattede produktionen kun de klassiske Langhe vine som Dolcetto d'Alba, Barbera d'Alba og Barolo, der i løbet af årene er udvidet til også at omfatte andre Langhe vine, nye rødvine, en rose og en hvidvin. I 1996 producerede de 6000 flasker, hovedsagelig solgt i udlandet. Eksporten til USA begyndte i 1997, senere spredt til forskellige andre nationer. I dag er det muligt at finde vinene i USA (hovedmarkedet), i Tyskland, Schweiz, Østrig, Danmark, Norge, Sverige, Storbritannien, Frankrig, Belgien, Holland, Japan, Australien og selvfølgelig Italien – og altså her i Slagelse VinKompagni.

Ruggeri Corsini ejendommen er ret lille, vinmarkerne dækker et område på 10 hektar og produktionen varierer afhængigt af året fra 65.000 til 75.000 flasker. Der lægges desuden særlig vægt på mad og vin elskende turister, der kan komme og smage vinene i deres vinsmagningslokale.

119,00 DKK 159,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler