Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Barone Montalto Bianco Passivento "Collezione di Famiglia" 2020

Dejlig, siciliansk hvidvin på et blend af Sauvignon Blanc, Viognier, Cataratto samt en anelse Muscat, der til sammen giver en fornem balance mellem fylde og friskhed.

Koncentration og friskhed går ubesværet hånd i hånd hos sicilianske Barone Montalto, der har skabt en aromatisk hvidvin med god fylde af husets bedste druer. Duften byder på fersken, citrus og lidt tropisk frugt i form af melon og mango samt lidt blomstrede undertoner. Smagen er fyldig, frisk og intens med stor vedholdenhed i eftersmagen. For at "booste" druernes naturlige koncentration har en lille andel af drueklaserne fået lov at tørre lidt ind på vinstokkene, hvorved sukker- og aromastoffer opkoncentreres i druerne.

Her er en dejlig vin til både forår og sommer som ledsager til en bred vifte af retter med fisk og skaldyr, ligesom lettere retter med gris, kalv og fjerkræ vil også stå flot til vinen. Vi anbefaler en serveringstemperatur på 8-11 grader.

En kasse indeholder 6 fl. - 75 cl. - 12,5% Alkohol.

79,95 DKK 119,00 DKK (spar 39,05 DKK)

Barone Montalto Pinot Grigio IGT Organic 2020 fremstår smukt lys gylden og er en tør og frisk og let vin med elegant frugt og sprød syre. Duft og smag bringer tankerne hen på moden pære og grønne æbler med lette toner af mandelblomst i eftersmagen. Vinen er certificeret økologisk.

Denne Pinot Grigio passer til lyst kød, dampet eller grillet fisk, skaldyr eller til enhver lejlighed udenfor måltider og nydes bedst ved  6 til 8 grader

 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13,5% Alkohol

69,95 DKK 99,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler