Populær
-18%

LUNA Argenta Appassite Rosso Terre Siciliane IGT

79,95 DKK 98,00 DKK (spar 18,05 DKK)
Model/varenr.: 120 6132

LUNA Argenta Appassite Rosso Terre Siciliane IGT 2020

Fyldig sicilianer, som stadig bevarer en yndefuld elegance. Vinen fremstilles af Siciliens egen Nero d'Avola tilsat mindre mængder af Syrah og Merlot. Druerne er delvist tørrede, hvilket i den færdige vin med såvel koncentration som kompleksitet. Efter den delvise tørring sker vinifikationen i to tempi på rustfri ståltanke, anden gang med den andel af druerne inkluderet, der blev tørret i et ’fruttaia’ eller tørrerum. Herefter får vinen få måneders fadlagring.

Den færdige vin har stor stoflighed, fylde samt en let sødmefuld og silkeblød finish. I duft og smag får man indtrykket af en tætpakket, umiddelbar og tilgængelig vin, der aromatisk domineres mørke skovbær, boysenbær, mælkechokolade samt et strejf af tørret figen, der stammer direkte fra de tørrede druer. Vinen er blid med afrundet fylde og afslutter silkeblødt med let sødme, hvilket giver en drikkeoplevelse helt uden skarpe kanter.

Vinen er super velegnet til rødt kød, stegt eller grillet, men også til boeuf bourguignon og andre simreretter og vores anbefaling er at servere vinen ved ca. 14-16°.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5% Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk