Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

CASTILLO RIOJA Crianza Bodegas Palacio 2016 er et fremragende køb fra Bodegas Palacio i Rioja. Her er virkelig en dejlig vine med et rigtig flot billede af Tempranillo druen med herlig, frisk frugt, uden at det hele er pakket ind i fad. Flot rubin rød. Masser af primære, typiske Tempranillo frugtaromaer. Modne kirsebær, vilde jordbær og en lille lakridsnote. De 12 måneder på amerikanske egefade bidrager med bløde vanilje- og krydderinoter. Der er masser af moden frugtsmag og friskhed i den medium fyldige vin og den modne frugt bærer igennem til eftersmagen

* VIRKELIG GODT KØB! Fra topårgangen 2016 i Rioja.

Castillo Rioja vinen er lavet på 100 % Tempranillo druer, der er udsat for en temperaturstyret fermentering med lang maceration. Vinen er fadlagret i 12 måneder i amerikanske egetræsfade og efterfølgende mindst 12 måneder i flasken, således som minimumskravene er til en Crianza i Rioja.

Castillo Rioja er ideel til f.eks. tapas, jamon skinke, fjerkræ, grillet kød, lammekoteletter, vildt og spanskinspirerede gryderetter eller til faste oste som f.eks. Mancheco. Vinen serveres bedst ved en temperatur på 15-16 grader.

Bodegas Palacio er beliggende ved foden af Laguardia, mellem Sierra de Cantabria og Ebro, og her har de igennem mere end 120 år produceret aldrende højkvalitetsvine. Castillo Rioja mærket er blevet registreret i 1916 og blev navngivet til ære for den middelalderlige befæstning af Laguardia, hovedstaden i Rioja Alavesa.

En kasse indeholder 6 flasker 14% Alkohol.

79,00 DKK 129,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Bodegas LAN Xtrème Ecológico Crianza 2018

LAN Xtrème er fremstillet på 100% håndhøstede Tempranillo druer fra den 5 hektar store, økologiske Mantibel parcel, som er beliggende 400 meter over havet som en del af ejendommen Viña Lanciano. Vinen har fået 14 måneder på nye, franske egefade fulgt af ni måneder på flaske.

Næsen byder på intense aromaer af tranebær, meget moden rød frugt, svesker og tørrede abrikoser. Næsten likorøse noter blander sig med vanilje og kanel. Vinen er fyldig med en flot struktur og smager yderst intenst.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14% Alkohol

149,00 DKK 239,00 DKK (spar 90,00 DKK)

Bodegas LAN Culmen Reserva 2017

Culmen er Bodegas LAN's kronjuvel og det forstår man: Ultrastram selektion af gamle, traditionelle spanske bush vines, som kun producerer ca. 3.500 kg druer pr. hektar - men druer af ypperste kvalitet.

Til Culmen Reserva 2017 er benyttet 91% Tempranillo og 9% Graciano fra 50-60 år gamle bush vines fra Pago El Rincón, som er beliggende i den sydlige del af Viña Lanciana ejendommen i Rioja Alta.

Man har anvendt 100% afstilkning af druerne og gærer ved kontrollerede temperaturer i små tanke af rustfri stål, mens den malolaktiske gæring har fundet sted i ny, fransk eg. Endelig har vinen fået yderligere på fransk eg og 22 måneder på flaske før aftapningen.

Vinen står dybt rubinrød i glasset. Næsen byder på blåbær, modne kirsebær og solbær med noter af mint, sort peber og kanel, som altsammen holdes oppe af et skønt floralt indtryk. Smagen er kraftfuld med markante men elegante tanniner og en lang, forfriskende eftersmag.

Oplagt til rødt kød og vildt - gerne braisseret eller grillet - og til markante oste. Nydes gerne ved ca. 17 grader.

Leveres i OWC á 6 stk.

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14% Alkohol

649,00 DKK 799,00 DKK (spar 150,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler