udsolgt-label

Fratelli Alessandria Barolo Del Comune di Verduno 2018

399,00 DKK

Fratelli Alessandria Barolo Del Comune di Verduno 2018

Fratelli Alessandria har til denne Barolo benyttet druer fra 5 glimrende kalkstensholdige vinmarker i Verduno: Pisapola, Campasso, Riva Rocca, Boscatto og Rocche dell'Olmo. I alt kun ca. 4 ha. vinmarker med en gennemsnitsalder på stokkene på ca. 25 år.

Druerne høstes manuelt og gennemgår ca. 4 ugers maceration ved 26-28 grader, inden vinen får ca. 3 år på store (20-40 hl.) fade af slavonsk og fransk eg, 2 måneder på ståltank og mindst 6 måneder på flaske før frigivelse.

Resultatet er en fremragende Barolo med den klassiske, spicy & elegante Verduno-stil. Næsen byder på rose, røde bær, nåleskov og krydderier. Både fyldig og super poleret vin med en pikant smag af røde kirsebær, hindbær, stjerneanis og hvid peber. Fløjsagtige tanniner og frisk syre giver vinen en fantastisk struktur.

Hvis Du ikke kan lade vinen ligge - og det bør Du næsten gøre den næste håndfuld år - så sørg for behørig dekantering og nyd den til rødt kød og vildt - og meget gerne med svampe eller trøfler som en del af opskriften.  

96 point - Wine Enthusiast

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5% Alkohol

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk

spacer