-9%

Domaine Cornin Pouilly-Fuissé Clos Reyssié

289,00 DKK 319,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Domaine Cornin Pouilly-Fuissé Clos Reyssié 2019

Far og søn, Dominique og Romain Cornin, har fremstillet en fed og kraftfuld hvid bourgogne;. En enkeltmarksvin, lavet med udgangspunkt i Clos Reyssiés ældgamle chardonnaystokke, som er plantet helt tilbage i 1937 - en mark beliggende nær vingården i Chaintré, og en mark, som er en af de ny-udnævnte 1'er Cru Pouilly Fuissé, hvilket kommer til at fremgå af etiketten fra 2020 årgangen.

Vinen har fået et år på 228 liters eg med fingæren og kun med meget lidt battonage og herefter yderligere et år på ståltank og den er hverken klaret eller filtreret.

Vinen er intens og har fedme og fylde uden at være tung med aromaer, der kredser omkring et tema om gylden frugt, stuevarmt smør og hasselnød med en dyb kalkstensnerve, der løber gennem vinen og tydeligst fornemmes i eftersmagen og som en flot vin i smuk balance. Dette er vin med personlighed og sjæl, der både smager godt nu og om fem år.

92+ points Robert Parker's Wine Advocate / William Kelley

"The 2019 Pouilly-Fuissé Clos Reyssié unwinds in the glass with aromas of yellow orchard fruit, warm bread, toasted almonds and mandarin. Medium to full-bodied, lively and fleshy, with a satiny attack that segues into a muscular, layered mid-palate, it concludes with a long, saline finish."

1 kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13% Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk

spacer Update cookies preferences