-40%

Busby's Mate - Big Chunky Red

59,95 DKK 99,95 DKK (spar 40,00 DKK)
Model/varenr.: 200 2260

Busby's Mate - Big Chunky Red er med hele 15% alkohol en australsk vin for folk med hang til vine med både "til gården og gaden".

Australierne har med deres sympatiske, ukrukkede stil en evne til at finde på maleriske navne, der på uhøjtidelig vis udtrykker vinmagerens personlighed - og i lige så høj grad vinens. Busby’s Mate er en vin, der med en fyldig, charmerende stil kombineret med en spændstig frugt appellerer bredt. Et pletskud af en vin, der giver en intens duft- og smagsoplevelse, hvor friskheden er bevaret, så smagsløgene ikke trættes efter det første glas.

Druerne kommer fra forskellige regioner i det sydvestlige Australien. Størstedelen af vinen udgøres af Ruby Cabernet, mens en skøn blanding af andre druer, bl.a. Shiraz fra McLaren Vale, er med til at give såvel balance som kompleksitet. Veldoseret eg runder vinen af med lidt ristede nuancer i en vin, der ellers byder på skovbær, tranebær, jordbær samt et herligt krydret element af nålegran og kamfer. Smagen er fyldig med afbalanceret stoflighed og smukt afrundet finish. Busby’s Mate er en glimrende all-round vin, der kan serveres til en rød bøf, men via sin afrundede karakter er dette også en glimrende vin til en hyggelig stund. Nydes nu og de næste par år frem. Bør serveres lidt under stuetemperatur ved ca. 16-18°.

Penge & Privatøkonomi juli/august 2014 - Bud på en perfekt grillvin - Busby´s Mate (årgang 2013) er blandt de fem bedste ud af 18 vine.
***** ud af 5 i VinAvisen uge 13/2013:
Citat: "Big chunky red" står der på etiketten - stor, tung og rød. Og det er denne rødvin til en vis grad. Men den er alligevel ikke en af disse australske bamser med intens frugt. Den er faktisk i god balance og uden spritkant - næsten elegant. Prisen er yderst attraktiv. Flasken har skruelåg. 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  15 % alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk