Tomatin - Port Casks

1.029,00 DKK

Den Portugisiske trio er en limited edition udgivelse af tre whiskyer fra Tomatin destilleriet, som har til mål at udtrykke den unikke indflydelse som de forskellige typer af portugisiske vinfade kan have på whisky.

Spiritussen blev destilleret d. 8. september 2006. Dernæst blev den lagret i mere end 8 år på egefade. D. 23. april, 2015 blev whiskyen delt op og helt på henholdsvis Tawny Portvinsfade, Moscatel de Setúbal fade og Madeira vinfade, hvor den blev lagret i yderligere 7 år.

Dette har resulteret i tre ypperlige aftapninger af skotsk single malt whisky, hver med sine nuancer.

Tomatin Portuguese Trio – Port Casks er lagret 8 år på skotske whiskyfade af eg, og efterfølgende 7 år på tidligere Portvinsfade.

En lækker, mørk og frugtig whisky, der absolut er værd at sammenligne med sine to søsterudgivelser, Moscatel- og Madeira Casks.

Til at begynde med bringer whiskyens aroma tankerne hen på Schwarzvald-kage – med varme krydderier, der udvikler sig til friske sommerfrugter. Smagen er dyb, med masser af skovbær; brombær, hindbær og kirsebær. I eftersmagen vender de mere sødmefulde noter af fersken og abrikos tilbage igen.

Duft: Svampet chokoladekage – med varme krydderier som udfolder sig til friske sommerfrugter.

Smag: Dyb – med skovfrugter, brombær, hindbær og kirsebær.

Eftersmag: Sødmefuld – med fersken og abrikos.

 

1 flaske indeholder 70 cl. - 46% Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk