-35%

Kendall-Jackson Vintner's Reserve Riesling

149,00 DKK 229,00 DKK (spar 80,00 DKK)

Kendall-Jackson Vintner's Reserve Riesling 2018

Druerne til Vintner's Reserve Riesling kommer fra Monterey County, hvis vinmarker følger Salinas-floden (og for en del den betagende smukke Highway 101) syd for San Fransisco.

En herligt frisk hvidvin med livlig frugt og subtile, krydrede fadnoter. Utrolig frisk og frugtig duft og smag af abrikos, fersken, Anjou pære og mandarin og et aromatisk boost fra jasmin. Den lange, kølige vækstsæson i Monterey County bidrager til at fastholde friskheden i vinen og samtidig giver det større smags- og duftmæssig intensitet.

1 kasse indeholder 6 flaske - 75 cl. 12,5% Alkohol

Kendell Jackson Winery
Vingården blev i 1974 købt af familien Jackson. Den består af 35 ha. og er beliggende i Lakeport i det nordlige Californien. Da familien købte den, var det en frugtplantage, men i 1982 blev den omdannet til vingård. Hos Kendall-Jackson er man stolte over at få druer fra nogle af de bedste og fineste vingårde i Californien. 

Kendall-Jackson Vintner’s Reserve serien repræsenterer Kendall-Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate vinene. Disse vine produceres af druer, der er håndplukkede på Jackson Estates egne vinmarker, der er hjertet i hele Kendall-Jacksons vinproduktion. Hver enkelt drue, der er brugt til Vintner’s Reserve serien, er dyrket på vinmarker i de kølige kystområder i Californien. De er alle under kontrol af Kendall-Jacksons dygtige vindyrkningsteam. Det giver winemakerne de bedste betingelser, når de færdige blends skal laves i vineriet. Som Kendall-Jacksons afdøde grundlægger, Jess Jackson, sagde om Vintner’s Reserve serien: ”Vores mål er at lave vine, som du vil nyde første gang, du smager dem - og mange år fremover.”

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk

spacer