Populær
-17%

Wollridge Zinfandel Reserve

99,00 DKK 119,00 DKK (spar 20,00 DKK)
Model/varenr.: 160 1070

* En saftfuld, fyldig og blød Zinfandel.

Wollridge Zinfandel Reserve 2018 fra Lodi i Californien er en virkelig vellavet og meget dejlig rødvin med en bred smag, der fylder munden. Der er blød frugt, eukalyptus, laurbær og lavendel. I glasset finder du en kraftfuld og saftig vin, der har sin klassiske varme sødmefulde duft af kirsebær, brombær, jordbær og lidt røgede undertoner fra fadlagringen. Også i smagen er det en helt klassisk ”Old Zin”.

Regionen Lodi i Central Valley betragter sig selv som hovedstaden for zinfandel. Der produceres omkring 40% af Californiens Zinfandel i Lodi – heraf mange på ”old vines” - så noget er der måske om snakken. Nogle af vinstokkene i regionen kan dateres helt tilbage til 1880'erne. 

Wollridge Zinfandel Reserve har gennemgået en vinifikation på topmoderne udstyr, og det er udelukkende druer fra gamle vinstokke, der har været anvendt. Wollridge lagres på amerikanske egefade i en periode på 6 måneder, inden vinen afskibes og tappes på flaske. Oplevelsen er et meget fyldigt og velsmagende glas vin. I duften fornemmes toner af sødmefuld frugt, peber, vanilje og brombær. Farven er tæt og mørk. I munden føles vinen fed, tæt og koncentreret med et dejligt lille aftryk fra fadlagringen med toner af vanilje. Det er ZIN med masser af ”value for money”

Serveringstemperaturen bør ligge mellem 16-18 grader og vinen er velegnet til retter med rødt oksekød, lam, andesteg og julens flæskesteg.

Tidligere anmeldelser:
*****  5 STJERNER ud af 5 I VINAVISEN (årgang 2012).

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14% Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk