Heaven's Door Single Barrel Straight Bourbon Cask Strength

899,00 DKK

Heaven's Door Single Barrel Straight Bourbon Cask Strength

Bag Heaven’s Door Whiskey, som er opkaldt efter Bob Dylans udødelige 1973’er klassiker ”Knockin’ On Heaven’s Door”, står selveste Bob Dylan. Dylan har i samarbejde med whiskeyikonet Marc Bushala, som stod bag den enorme succes Angel's Envy Bourbon, skabt denne skønne serie af amerikansk whiskey.

Denne helt særlige udgave fra Heaven’s Door Whiskey er en enkeltfadsaftapning tappet til det danske marked, og findes kun i 192 eksemplarer. Der er tale om en klassisk straight bourbon whiskey med en mash bill bestående af 75% majs, 21% rug og 4% byg. Whiskyen er modnet seks år på et nyt amerikansk egetræsfad med char level #3, og efterfølgende tappet ved fadstyrke på 59,21 % alkohol.

I næsen finder man frisk mynte, Digestive-kiks, marcipan, kanel og andre imødekommende julekrydderier. I munden opleves whiskyen sødmefuld og meget voluminøs. Den byder på noter af kirsebær, Madagaskar-vanilje, mokka, karamelliseret frugt og et let strejf af kokos med en olieret mundfølelse. Den høje alkohol er enormt velintegreret og giver denne whisky en utrolig dybde og kompleksitet. Et enestående glas whiskey!

 

1 flaske indeholder 70 cl. - 59,21% Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk