Populær
-41%

Stylo 4 - Unico Garnacha

69,95 DKK 119,00 DKK (spar 49,05 DKK)
Model/varenr.: 130 0618

Agustin Cubero Stylo 4 Unico Garnacha.

Rigtig flot rødvin fra det spanske område, Calatayud. Stylo 4 fremstår flot dyb rubinrød i glasset. Næsen forfører med med brombær, kirsebær, chokolade, krydrede fadnoter og en smule anis i duften og mørke bær. I munden lokker vinen med saftig, moden frugt, en lille dadelnote samt krydderier og mørk chokolade. Vinen har en cremet tekstur og fylder uden på noget tidspunkt at blive for meget. eftersmagen er herlig lang og tanninerne er bløde som fløjl.

Garnacha, der er det spanske navn for Rhône's Grenache, elsker varme og sol, og det stærke, ultraviolette lys i højderne fremmer dannelsen af tætte, mørke farvetoner i drueskallen, hvorfor vinen er mørkere end mange andre Garnacha vine. Vinen tilbyder, trods en høj alkohol på 14,5%, en rigtig fin balance mellem frugt, syre/sødme og tanniner og Stylo 4 Unico er meget velegnet til spansk tapas, kyllingeretter som spansk kyllingegryde, vildt, lammekød, grillede bøffer, krydret mad - eller blot til ren nydelse.

Bodegas Agustin Cubero har været i familiens eje i fire generationer, og at den nuværende ejer Jesús Javier Cubero Eguita, ved hvad han har med at gøre, vidner vinen i glasset om! Præcis som sin kendte navnebroder behersker han kunsten at forvandle vand til vin af virkelig flot kvalitet. 

 

1 flaske indeholder 70 cl. - 14,5% Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk