Radius - Kommen Akvavit

249,00 DKK

Radius Distillery laver moderne fortolkninger af London Dry, med en minimalistisk tilgang til ingredienserne og smagsoplevelsen. Destilleriet kan du finde på godset Oremandsgaard i Præstø, hvor deres to sydtyske kobber-stills er centrum for de fleste aktiviteter. Der laves gin og dansk æblebrændevin med råvarer fra destilleriets egen æbleplantage og godsets økologiske høst. Holdet bag kedlerne har baggrund i medicinalforskning, og mens processerne er stramme og produktionen sat op som et laboratorium, så er horisonten bred og lysten til konstant at eksperimentere utrættelig. Derfor kan du, udover klassikerne, altid forvente at finde sæsonens nye gins der i små oplag repræsenterer årstiden og naturens tilgængelighed.

Radius Straight Kommen Akvavit puster nyt liv i den danske akvavitklassiker – og det er helt ærligt ét af de bedste bud, vi har smagt længe. Det er friskheden, der slår dig først. Duften er kraftig på kommen, men den er ikke tung og dyster – nej, det er en frisk og liflig kommen, der næsten bliver citrusagtig. En velkommen moderne fortolkning: klassisk og velkendt i stilen men med Radius’ uforlignelige håndværk som signatur.

Farve: Klar.
Duft: Rene, friske kommennoter dominerer, men leder man, kan man fornemme både citrus, bagegær, og havbrise.
Smagsnoter: Mild og blød i starten, men spænder op og tager til… og så pludselig… POW! Fuld power på kommen, mynte og umami.

Det oplagte er at servere akvavitten afkølet til marinerede sild eller de andre usual suspects på det danske frokostbord, men prøv den også i cocktails: en skefuld umami i din martini, en centiliter mystik i din gin & tonic. 

 

1 flaske indeholder 50 cl. - 43% Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk

spacer