-7%

Rum Nation Guatemala XO 20th Anniversary Edition

499,00 DKK 539,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Rum Nation Guatemala XO 20th Anniversary Edition

Til fejringen af Rum Nations 20 års jubilæum har man udvalgt nogle af de bedste og mest sødmefulde fade med rom fra Guatemala - rom, som i øvrigt produceres på landets eneste destilleri: Destilleri Industrias Licoreras de Guatemala. 

Rommen er lavet på melasse, der udelukkende kommer fra sukkerrør fra Guatemala. Rommen er destilleret på kolonne og derefter transporteret til den nordøstlige del af Guatemala, hvor den modnes på hvideg-fade, som tidligere har indeholdt amerikansk bourbon. Området hvor lagringen foregår er næsten tropisk, hvilket giver en kraftig accelerering af modningsprocessen. Dernæst fragtes rommen til Italien, hvor den lagres yderligere 16 måneder på Oloroso- og PX fade – denne gang i et noget køligere og mindre fugtigt klima. Denne finish er med til at give rommen et mere frugtigt og vinøst udtryk.

Duften er delikat men med masser af noter: Honning , modne dadler, vanilje, chokolade og godt med rosin. Mundfølelsen er cremet og uden de meget varmende alkoholfornemmelse. Smagen er sød, men ikke voldsomt sød. Honning- og smørkage. Rosiner, dadler, tørrede blommer, vanilje og en cola-spice. Ristede nødder og en anelse appelsin.

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk