-21%
udsolgt-label

Doorly's Fine Old 14 YO Barbados rum

549,00 DKK 699,00 DKK (spar 150,00 DKK)

Doorly's Fine Old 14 YO Barbados rum

Rom er blevet produceret på Barbados i mere end 300 år og Martin Doorly stiftede rombrandet Doorlys i de tidlige 1920'ere. I 1992 blev Martin Doorly Rum købt af RL SEALE.

Doorl'ys blandes og lagres på Foursquare på Barbados. Foursquare blev totalrenoveret i 1995 og fremstår i dag som en blanding mellem historien og den nye teknologi og romproduktionen på stedet er nu blevet erklæret 100% miljørigtig.

I overensstemmelse med god Barbados-tradition, er der ikke tilsat sukker for at søde rommen. Destillationsmetoden med både pot stil og kolonne samt lagringen sikrer rommens naturlige sødme og fylde.

En fremragende rom fra Doorly's! Doorly's 14 års er overvejende blevet lagret i ex-bourbon fade men også i ex-Madeira fade, hvilket giver en mærkbar sødme. Doorly's 14 YO Barbados Rum er elsket for sine vanilje-, rancio-, orange- og bærsmagsnoter.

Duften udviser dybe aromaer af eksotiske frugter og engelsk toffee med en fin ingefærnote. Smagen er rig med noter af  vanilje, lidt rancio og friskpresset appelsinsaft, mens eftersmagen er præget af kanel og toasted eg.
 

"Really delicious rum. Aromas of vanilla, caramel, fig and banana. Vanilla and toffee on the palate with a lovely fruity note - I could see why orange was in the flaviar tasting notes."

1 flaske indeholder 70 cl - 48% Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk