Alfred's Trail 9.12 Edition - Banyuls Cask

829,00 DKK

Alfred's Trail 9.12 Edition - Banyuls Cask

På Foursquare Distillery på Barbados producerer man rom under mottoet: “We are an environmentally friendly facility, and we are proud of it!” og da man skulle bygge ny fabrik i 1990’erne, skete det i samarbejde med den italienske ingeniørvirksomhed Green Engineering. Fabrikken stod færdig i 1996 og Green Engineering havde leveret stort set hele anlægget – lige fra håndteringen af melassen til gæringsanlægget, kolonnen og tapperiet.

På Barbados har man tradition for at blande tungere og lettere destillater og derfor råder man på Foursquare Distillery både pot stills og column stills. Efter destillering blandes de to romtyper i tønderne og lægges til side til modning. Alfred’s Trail har fået fingrene i sådan et parti rom, som efter 9 års lagring er flyttet over på Banyuls fade, hvor den har ligget i 12 måneder. Banyuls er en sydfransk hedvinstype, der kan minde om portvin. Rommen er tappet ved 45% alkohol og det klæder denne type rom.
 
I næsen finder man både rosin, flødekaramel, egetræ samt krydderi og chokolade. Smagen er dyb og fyldig og er præget af karamel, krydret egetræ, appelsinskal og tobak. Eftersmagen er blød og afrundet med smøragtige tendenser. Derudover er det en meget lækker og frugtig rom.
 
Produktionen er begrænset til kun 1.000 flasker, alle aftappet i hånden og mærket med fad- og flaskenummer.
 
1 flaske indeholder 70 cl - 45% Alkohol
Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk

spacer