Taylor's Vintage Port 2017 Magnum
Taylors Vintage Port 2017 Magnum.
Er produceret af Touriga Nacional, Touriga Francesca, Tinta Roriz, Tinto Cão, Tinta Barroca og Tinta Amarela druer.
* 99 point - James Suckling
Portvinen har været lagret 2 år på egefade og den fremstår flot, dyb lilla, ja næsten sort i glasset. Duften er intens og eksotisk med af sorte bær, violer og roser, mens smagen er kraftig og koncentreret, men på samme tid elegant og i udsøgt balance.
Det er en på alle måder velstruktureret portvin med masser af kraft - som skabt til et langt liv i kælderen. Særdeles velegnet til desserter, chokolade og ost eller som et glas efter et godt måltid mad.
Vintage Port siges at kunne drikkes efter 4-5 år, men at den først virkelig kan nydes efter 15-20 år. Taylor's Vintage Port 2017 vil kunne nydes frem mod 2065!
Pga. det naturlige depot, der er i Vintage Port, anbefales det at lade flasken stå oprejst i 48 timer inden man åbner den, så bundfaldet falder til bunds. Derefter bør man forsigtigt dekantere portvinen, således at bundfaldet bliver i flasken. Portvinen er klar til servering 2-3 timer efter dekanteringen - og bør drikkes inden for 24 timer efter åbningen.
1 flaske indeholder 150 cl. - 20% Alkohol
Næstved VinkompagniMerkurvej 5A, 4700 Næstvedtlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dknaestvedvinkompagni.dk |