Taylor's Quinta do Vargellas Vinha Velha Vintage Port 2004

1.995,00 DKK

Taylor's Quinta do Vargellas Vinha Velha Vintage Port 2004

Taylor's Vargellas Vinha Velha blev fremstillet første gang i 1995 og til og med 2017 er den kun fremstillet i 8(!) årgange.

I 2004 gjorde den meget tørre vinter 2003/04 oven på en bageovn af en årgang 2003, at druerne blev udsat for så meget stress, at man for bange for, om druerne ville modnes, men al uro blev manet i jorden, for 2004 er en mere åben portvin præget af mere røde bær og florale noter fremfor tungere frugtnoter som resultat af en køligere modningssæson. I dag er 2004 super charmerende, elegant og finesserig Vintage Port, der stadig har masser af potentiale for yderligere udvikling i kælderen.

"This house must certainly be the Latour of Portugal. Their ports are remarkably backward yet still impressive when young. Of all the vintage ports, those of Taylor need the longest time to mature and even when fully mature seem to have an inner strength and firmness that keep them going for decades."

* 97 points - Wine Enthusiast

Som alle Taylor's portvine er det en på alle måder velkomponeret portvin, som præsenterer sig allerbedst som et fantastisk glas efter en god middag, for "En middag uden portvin er bare et måltid!".

Pga. det naturlige depot, der er i Vintage Port, anbefales det at lade flasken stå oprejst i 48 timer inden man åbner den, så bundfaldet falder til bunds. Derefter bør man forsigtigt dekantere portvinen, således at bundfaldet bliver i flasken. Portvinen er klar til servering 2-3 timer efter dekanteringen - og bør drikkes inden for 24 timer efter åbningen.

1 kasse (OWB) indeholder 3 flasker - 75 cl. 20,5% Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk