Taylor's Quinta do Vargellas Vinha Velha Vintage Port 2000

1.995,00 DKK

Taylor's Quinta do Vargellas Vinha Velha Vintage Port 2000

Taylor's Vargellas Vinha Velha blev fremstillet første gang i 1995 og til og med 2017 er den kun frigivet i 8(!) årgange.

I årgang 2000 blev der fremstillet under 3.000 flasker af Vinha Velha og det i en absolut superb kvalitet. Enorm koncentration og tæthed, skøn struktur og enormt lækker i både duft og smag med solbær og blomme, lakrids, kaffe og krydderier. I dag, 24 år ung, har Vinha Velha 2000 potentialet til yderligere udvikling gennem de næste årtier.

* 100 point - Mark Squires, The Wine Advocate

"This house must certainly be the Latour of Portugal. Their ports are remarkably backward yet still impressive when young. Of all the vintage ports, those of Taylor need the longest time to mature and even when fully mature seem to have an inner strength and firmness that keep them going for decades."

Som alle Taylor's portvine er det en på alle måder velkomponeret portvin, som præsenterer sig allerbedst som et fantastisk glas efter en god middag, for "En middag uden portvin er bare et måltid!".

Pga. det naturlige depot, der er i Vintage Port, anbefales det at lade flasken stå oprejst i 48 timer inden man åbner den, så bundfaldet falder til bunds. Derefter bør man forsigtigt dekantere portvinen, således at bundfaldet bliver i flasken. Portvinen er klar til servering 2-3 timer efter dekanteringen - og bør drikkes inden for 24 timer efter åbningen.

1 kasse (OWB) indeholder 3 flasker - 75 cl. 20,5% Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk