-34%

Sommerens smagekasse 2024

399,00 DKK 600,00 DKK (spar 201,00 DKK)

Sommerens smagekasse 2024

Sommerens uimodståelige smagekasse, hvor vi har sammensat en særlig smagekasse med seks flasker gode og særdeles populære roséer.

Smagekassen er fyldt med seks af vores meget populære lækkerier, der giver dig mulighed for at finde dine personlige rosé-favoritter til sommerens hyggestunder.

Rosé prøvekassen indeholder to flasker af følgende vine:

 • 1 flaske x LE VERSANT Grenache Rose IGP
  fra Frankrig. En fremragende Rose på druen Grenache.

  En skøn bouquet som er meget indbydende med friske noter af hindbær, jordbær samt solmodne skovjordbær. Smagen er frisk, cremet, sprød og med røde bærnoter og samt en behagelig syre.
  Klik her for at læse mere:

 • 1 flaske x Valdelacierva Rosado Lágrima fra Bodegas Valdelacierva i Rioja i Spanien. Intens næse med aroma af jordbær, fersken, citrus og hvide blomster og smagen er frisk og med god syre, men også god vægt takket være både det markante alkoholniveau, som dog på ingen måde forstyrrer vinen, og de gentagne omrøringer under vinens tid på bærmen.
  En fremragende rosé, der passer perfekt til spanskinspirerede retter som f.eks. paella med fisk & skaldyr - eller til at nyde på terrassen når solen viser sig.
  Klik her for at læse mere:

 • 1 flaske x UNX Rose Laderas de UNX Garnacha fra Navarra i Spanien. En super populær spansk rosé. Den er fremstillet på 100% Garnacha druer fra mere end 30 år gamle vinstokke. En indbydende og frisk rosé med frugtige aromaer af medium intensitet. Smagen er frisk med let fedme, god intensitet og en god balance. UNX rosé er perfekt til et glas i utide på en lun sommerdag samt til lette sommerretter som eksempelvis appetizers, en lækker paella, fisk og skaldyr.
  Klik her for at læse mere:

 • 1 flaske x Mas de la Baronne fra Provence i Sydfrankrig. Vinen byder på et væld af aromaer som hindbær, jordbær samt fersken. Smagen er dejlig frisk med et opfriskende mineralsk pift i eftersmagen. Som at sidde med fødderne i Middelhavet!
  Klik her for at læse mere:

 • 1 flaske x Foncalieu 'La Rosaline' rosé fra Frankrig. Charmerende, sydfransk rosé i en ligefrem og frugtig stil. La Rosaline er fremstillet af Grenache og Syrah og smager dejligt med sine toner af jordbær, melon og et potpourri af blomster.
  Klik her for at læse mere:

 • 1 flaske x Viña Cecilia Moscato rosé Frizzante fra Spanien. Dette er sommerens og damernes ven hele året rundt. Denne Moscato er en delikat mousserende vin med en meget frisk, lækker frugtsødme og et naturligt lavt alkoholindhold.
  Klik her for at læse mere:

En smagekasse indeholder 6 flasker og prisen er samlet for alle 6 flasker

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk