-39%

Den alsidige grill-smagekasse

499,00 DKK 814,95 DKK (spar 315,95 DKK)

Sommerens alsidige grill-smagekasse

     Perfekt til grillmenuen!

Her får du 6 perfekt afstemte vine til en skøn aften med vennerne og hygge ved grillen. 

Kassen indeholder indeholder følgende vine:

 • 1 flaske Le Contesse Prosecco Rose Brut DOC fra Italien.

  Vinen er fremstillet på Glera og en smule Pinot Noir fra udvalgte marker i Veneto og Friuli-Venzia-Giulia. I glasset fremstår vinen lys, delikat pink og næsen er fuld af røde frugter, violer og vildroser. Smagen er frisk og med en meget fin balance mellem syre og sødme.
  Læs mere om den her.

 • 1 flaske August Kesseler Kiedricher Sandgrub Riesling fra Tyskland. En super lækker vin, som gør sig fantastisk såvel i solen på terrassen som til f.eks. skaldyr, kylling eller lyst kød fra grillen. 
  Læs mere om den her.

 • 1 flaske LE VERSANT Grenache Rose IGP fra Frankrig.

  En skøn bouquet som er meget indbydende af friske nuancer af hindbær, jordbær samt solmodne skovjordbær. Smagen er frisk, cremet, sprød og med røde bær touch, samt en behagelig syre i og tørhed i vinen.
  Læs mere om den her. 

 • 1 flaske Gerone Governo All'Uso Toscano fra Italien. Governo er Toscana's vin fremstillet på tørrede druer, som man måske bedst kender det fra Veneto. Sangiovese og de øvrige druer tørres og opkoncentreres herved. Vinen er rigtig fint afstemt med balance mellem blød og fyldig vin på den ene side og friskhed på den anden og er en glimrende ledsager til grillet eller stegt oksekød - f.eks. en cuvettesteg - til fjerkræ og lyst kød.
  Læs mere her. 

 • 1 flaske Zeni Rossol Del Lago Rosso Veronese Toscano fra Italien. 70% Corvina og Corvinone samt 15% af hver af Cabernet og Merlot. Partiel tørring i en periode før vinifikationen. Vinen lagres mellem 1 og 2 år i egefade og efterfølgende kortvarigt på rustfri ståltanke. Lækker, medium fyldig vin med saftig frugt i samspil med toastet fad og et strejf af tørret frugt. Prøv den f.eks. til and eller bøffer fra grillen.
  Læs mere her. 

 • 1 flaske Quevedo Rosé Port. Ikke mange troede på Rosé Port, men i løbet af få år har det virkelig taget markedet med storm med sin super charmerende karakter. Quevedo har skabt en rosé port, der er fantastisk over is, som aperitif med mandler og oliven eller med tonic i en Port/Tonic.

  Læs mere om den her. 

6 flasker samlet i dette kassekøb!

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk