Populær
-6%

Chandon Garden Spritz

149,00 DKK 159,00 DKK (spar 10,00 DKK)

 Sommerens nye store hit  

Chandon Garden Spritz er en ”ready to drink” spritz, som du ikke skal snyde dig selv for. Tænk velkomst, fest eller bare ren hygge, når man smager denne lækre spritz, ganske som den er produceret – altså uden is og garniture. Herved spolerer ikke fornøjelsen af de mange, fine, små bobler.

Eller prøv den som en Aperol Spritz: Bare lige lidt is i glasset og en skive appelsin på toppen.

Vinens base er en hvidvin produceret på Chardonnay, Pinot Noir og en lille smule Semillon og den der får sine fine perler fuldstændig som en Prosecco (altså på tankmetoden), og til sidst i forbindelse med aftapningen blandes med en krydret, bittersød likør, som Moët Hennessy kalder for deres Garden Liqueur.

Serveres ved 5-7 grader.

En kasse indeholder 6 flasker – 75 cl.  7% Alkohol

Mange spår allerede Chandon Garden Spritz en stor fremtid i et voksende marked for aromatiserede vine, og Moët Hennessy har allerede en businessplan klar, hvor produktionen af den karaktergivende likør centraliseres, hvorefter produktionen kan udbredes til Chandons andre mousserende platforme Chandon California, Chandon Brasil, Chandon Australia, Chandon China og Chandon India.

Basen er en hvidvin produceret på Chardonnay, Pinot Noir og en lille smule Semillon, der får sine fine perler fuldstændig som en Prosecco (det vil sige ved tilsætning af gær og sukker og fornyet gæring i tryktank), og til sidst i forbindelse med aftapningen blandes med en krydret bittersød likør, som Moët Hennessy kalder den deres Garden liqueur. Der er tale om strimler af tørrede appelsinskaller, der trækker i druesprit sammen med kardemomme, sort peber, kinabark, kamille og et par andre såkaldt hemmelige ingredienser, hvorefter der smages til med sukker og nedvandes.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk

spacer