Réva Barolo Cannubi 2018
Réva Barolo Cannubi 2018
Réva Barolo Cannubi er lavet med Nebbiolo-druer og 100% af Lampia-klonen fra en af Barolo's MGA-marker (Cru), den østvendte Cannubi mark i Barolo. Høsten foregår manuelt og der laves kun 2.000 flasker af denne vin årligt.
Spontan fermentering med 30-35 dages maceration fulgt af 24 måneder i brugt eg og yderligere 6 måneder på flaske før frigivelse.
Réva Barolo Cannubi 2018 er über elegant! En super flot balanceret vin med rødfrugtede noter af hindbær og kirsebær samt krydrede noter af merian, oregano og rosmarin. Smagen er fyldig og vedholdende med en skøn struktur med smukt samspil mellem syre og silkebløde tanniner.
Lad gerne vinen ligge adskillige år i kælderen, før Du nyder den. Det fortjener den!
1 kasse indeholder 3 flasker - 75 cl. 14,5% Alkohol
LEVERES I OWB
Aktuelle og tidligere anmeldelser:
2022 - Raphaelle Vecchione - WineCritic.com
96 points til Réva Barolo Cannubi 2018
2021 - JAMESSUCKLING.COM
96 points til Réva Barolo Cannubi 2017
2021 - ROBERT PARKER - WINE ADVOCATE
93 points til Réva Barolo Cannubi 2017
---
Hos Réva i Langhe producerer den unge winemaker komet, Gianluca Colombo syv forskellige, fantastiske neo-klassisk piemontesiske naturvine, herunder Barolo, Barbera, Nebbiolo d’Alba, Dolcetto samt Langhe Bianco og alle er vinene dyrket efter økologiske principper og har gennemgået en naturlig fermentering. Réva står altså for en moderne Piemonte-vinstil med fokus på druernes naturlige frugt, frem for fad.
Næstved VinkompagniMerkurvej 5A, 4700 Næstvedtlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dknaestvedvinkompagni.dk |