-10%

Del Professore - Bitter

269,00 DKK 299,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Del Professore-serien er resultatet af et unikt samarbejde mellem Carlos Quaglia, Federico Ricatto og den berømte Jerry Thomas Speakeasy bar i Rom, som en hyldest til ‘Professoren’, Jerry Thomas. Disse fantastiske og overkommelige vermouths bruges i øjeblikket i de mest prestigefyldte barer i Rom, Paris og NYC!

For at opnå den fine smag behandles ingredienserne i Del Professore Bitter med den største omhu. En frisk infusion af bitter appelsinskal, håndrenset vilde ensian, ekstraktionen af søde rabarber-hjerter er blot nogle få eksempler på det arbejde, der udføres med stor omhu og dedikation.

Det italienske destilleri er desuden beliggende i perfekte omgivelser i Piedmont-regionen og står selv for dyrkelsen af hovedparten af ingredienserne til deres produkter. De resterende ingredienser købes af små lokale leverandører, så kvaliteten altid er i top. Desuden foregår hele processen internt på destilleriet, så de selv kan kvalitetstjekke alt fra behandling af råvare til aftapning på flaske.

Del Professore Bitter er en skøn bitter, der vil løfte din cocktail til helt nye højder. Nogle mærkevarer er blevet synonym med en kategori – Campari og Aperol er to eksempler på dette. Men du har selvfølgeligt rig mulighed for at prøve kræfter med meget bedre alternativer til sommerens aperitivo, spritz og cocktails. 

Prøv at udskifte Camparien med en Del Professore Bitter næste gang du mixer en cocktail – du vil ikke fortryde det!

 

1 flaske indeholder 70 cl. - 25% Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk