Populær

Francis Ford Coppola Winery - Chardonnay Diamond Collection

169,00 DKK

Francis Ford Coppola Winery - Chardonnay Diamond Collection 2017 er fremstillet på druer fra to forskellige områder i Monterrey, der hver især bidrager og i fællesskab skaber en hvidvin i super flot balance. Chardonnay fra Arroyo Seco's kølighed giver vinen en sprød karakter, mens de sandede jorder i Gabilan bjergkæden bidrager med en federe struktur til vinen.

Vinen har fået dens cremede struktur fra den delvise lagring på franske fade med efterfølgende malolaktisk gæring. Den malolaktiske gæring blødgør vinen og reducerer fornemmelsen af syre. Den resterende del har lagret på ståltanke og bevarer derved sin friskhed. Kombinationen giver en en vin i balance med flot struktur og kompleksitet. 

Vinen har en flot gul farve, med duft af mango, moden melon og ristede noter fra fadet. I smagen kommer flere frugtige nuancer som appelsin og ananas til. 

Nyd denne vin til fede fisk - gerne skindstegt - lyst kød eller fuglevildt, ligesom den vil være glimrende til oste som Brie de Meaux. Vinen bør serveres ved ca. 10 grader.

En kasse indeholder 12 flasker - 13,5% Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk