Populær

Gouden Carolus Easter

79,00 DKK
Model/varenr.: 999 9990

Gouden Carolus Easter

Nu er den her igen! * Danmarks nok bedste påske øl!

Bryggeriet Het Anker har med deres Easter gjort det danske ølmarked en særlig tjeneste, for Gouden Carolus Easter er nemlig brygget unikt til det danske ølmarked afledt af vores vedholdende tradition med at brygge såvel som at drikke påskebryg.

Mægtig og mørk belgisk ale på 10% med et fint rødligt skær og en krop så stor, at de fleste nok vil kategorisere Easter som en form for quadruple. Øllen har er derfor et tydeligt belgisk udtryk i sin hyldest af den specielle danske tradition med påskebryg.

Easter gør sig flot til med sin dejlige søde smag og herlige aroma, der nok skal vide at sætte gang i dine smagsløg såvel som dine næsebor! En behagelig rund øl, hvor man især kan fremhæve øllets pæne smagsnuancer af malt. Bryggeriet har også tilsat tre særligt udvalgte krydderier, som giver denne flotte mørke øl et særligt krydret udtryk.

Gouden Carolus Easter er en helt unik oplevelse, som vi, sammen med Het Anker, gerne vil dele med dig. Server denne øl for dine påskegæster, hvis du vil give dem og dig selv en ganske uforglemmelig påskeoplevelse - eller brug den hele året til den traditionelle danske frokost. Denne Belgiske Strong Ale har et stort flot skum, samt utrolig flot fylde i smagen.

En kasse indeholder 12 fl. - 75 cl. 10% Alkohol
Pris er inkl. pant kr. 1,-

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk

spacer Update cookies preferences