Populær
-20%

Pinot Noir M - Weingut von der Mark - Baden

119,00 DKK 149,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Pinot Noir M - Weingut von der Mark 2017 fra Baden er et virkelig dejligt, saftigt glas Pinot Noir med masser af friske bærnoter som jordbær og hindbær, en lille peberkant, grønne toner som af urter. Man kan godt sammenligne den lidt i stil med Bourgogne. Og så smager den pivgodt!

Jürgen von der Mark har arbejdet som konsulent for kooperativet i Oberkirch siden 1996 og siden indgik man en aftale, som gav Jürgen til opgave at kreere en Premium linje. Til formålet fik han både frie tøjler og ansvar for både for vitikulturel rådgivning, høstteknik, selektering af frugt, vinifikation og markedsføring. Jürgen producerede den første Pinot Noir i 2008.

Markerne ligger i det nordlige Baden, i Rhindalen, i bjergområdet omkring Schwarzwald i området Ortenau har jordbunden et højt indhold af granit, og terrænet er stejlt. Det betyder, at dyrkning og høst kun kan gøres ved håndkraft, hvilket igen betyder en nænsom behandling af druerne. Samtidig er klimaet absolut gunstigt, og druerne modner meget fint på de beskyttede, sydvendte skråninger med varme dage og kølige nætter.

Server M Pinot Noir afkølet ved en temperatur på 12-14 grader til f.eks. paté, lyst kød, mere sart vildt, til en god frokost eller som det berømte glas "i utide".

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14 % Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk