Populær

LE PUPILLE - SAFFREDI Toscana IGT 2014

599,00 DKK

LE PUPILLE - SAFFREDI Toscana IGT 2014 er en absolut IKONISK vin fra Elisabetta Geppetti! Saffredi er et blend af Cabernet Sauvignon, Merlot og Petit Verdot, med et høstudbytte på bare 50 hl/ha. Saffredi har fået 18 måneder på barriques (80%nye).

Dyb rubinrød og stadig med violette reflekser. Her er tale om en enormt aromatisk vin med solbær, sorte kirsebær og blomme samt kløver, kanel og lakrids. Vinen har en generøs, fløjlsagtig tekstur med runde tanniner. Den lange eftersmag ser en tilbagekomst af den intense frugt.

Saffredi vil være fremragende til fuglevildt - f.eks. stegt vagtel med tranebær - til rødt kød som f.eks. oksefilet vendt i kakaopulver med appelsin sauce. Eller nyd et glas som meditationsvin og lyt til alle de historier, vinen har at fortælle.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5% Alkohol.

Fattoria Le Pupille står bag en stribe af de bedste vine i Morellino di Scansano, Maremma - ja velsagtens i Toscana generelt. Elisabetta Geppetti er kvinden, som sammen med Erik Banti satte gang i Morellino di Scansano i Maremma i det sydlige Toscana, helt ude ved kysten. Klimaet her giver en perfekt modning af især Sangiovese druen til en stil, der bliver mere intens og kraftfuld pga. mere solskin om dagen, samt kølige nætter.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk