Castello Banfi Brunello di Montalcino 2016

399,00 DKK

Castello Banfi Brunello di Montalcino 2016

* TOPÅRGANG i Brunello di Montalcino!

Denne fuldblodstoscaner er en klassiker fra Banfi og Sangiovese-druerne fra den allerede legendariske 2016 årgang er håndplukket på det helt rigtige modningstidspunkt og efter en temperaturstyret gæring på en blanding af eg og rustfri stål har vinen lagret 2 år på store franske egetønder for 80%'s del og de sidste 20% har ligget på franske barriques.

Duften er intens og frugtdrevet med noter af blomme, kirsebær og krydrede noter fra fadet. Vinen er fyldig og magtfuld med modne og ret fine og ikke mindst velintegrede tanniner giver sammen med en behageligt afstemt syre vinen en fornem struktur. Perfekt til fyldige og intenst smagende retter som f.eks. en Bistecca alle Fiorentina. Eller nyd vinen enten i fred og ro eller i det bedste selskab som meditationsvin. 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14% Alkohol.


Denne vin kommer fra det italienske vinhus, Castello Banfi, som er beliggende i Toscana. Castello Banfi er absolut et af Italiens førende og mest prestigeprægede vinhuse. Castello Banfi blev ved VinItaly 2010 kåret som "Bedste italienske vineri" - det var tolvte gang på sytten år at Castello Banfi løb med denne flotte titel!

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk