Populær
-7%

Torabhaig The Legacies Series - Allt Gleann Batch Strength Isle of Skye Single Malt Whisky

649,00 DKK 695,00 DKK (spar 46,00 DKK)

Torabhaig The Legacies Series - Allt Gleann Batch Strength

Torabhaig er det første destilleri bygget på øen Skye i 190 år, og kun det andet lovlige nogensinde. Destilleriet er et produkt af sine omgivelser - formet af et vildt landskab og klima.

Torabhaigs Single Malt er en Skye whisky, men det er umiskendeligt deres egen Skye whisky; lige så kompleks og overbevisende som dens oprindelsessted. De destillerer i kobber pot-stills og har valgt at fermentere i traditionelle trækar, præcis som i de gamle dage.

De første udgivelser af Torabhaig Single Malt, lanceres som ”2017 The Legacy Series”. Den første udgave blev produceret i et meget begrænset antal. Den 2. release, Allt Gleann, er nu frigivet i Batch Strength. Den 3. kommer i 2024, 4. i 2026 og så den endelige 10 års udgave i 2028. Hele porcessen hen mod 2028 er en måde, hvorpå de beskriver udviklingen af projektet. Udgaverne er en status på, hvor langt de er nået med kompleksiteten af tørvens smag. Dvs. at det kun bliver bedre med tiden...  

Denne batch strength udgivelse markerer afslutningen på Allt Gleann kapitlet. Whiskyen er lavet på en kombination af udvalgte fade, og er puttet i flaske ufortyndet og uden tilsat farve. Resultatet er en dyb, mørk og utroligt lækker røget whisky med et fenolindhold på 78+ PPM.

Torabhaig Allt Gleann Batch Strength er udgivet ved en fadstyrke på 61,1% alkohol.

Når man dufter til den, er det typisk Torabhaig med bålrøg, tørv og let, sød, vaniljekrydring fra fadet. I smagen kommer mere røg, salt og malt. Der er tydeligt fadkrydderi med fine strejf af korn, peberfrugt og grønt æble, ligesom man får en fornemmelse af cedertræ og savsmuld.

1 flaske indeholder 70 cl. - 61,1% Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk