Ron Sostenible Dark 8 Years

379,00 DKK 399,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Ron Sostenible Dark 8 Years

Ron Sostenible Dark er en enestående, bæredygtig rom, der bliver produceret på saften fra sukkerrør og altså ikke på melasse. Destilleringen foregår på kolonne - ingen pot stills her - og efterfølgende lagres rommen minimum 8 år på amerikanske ex-Bourbon fade.

Der er maksimalt fokus på en grøn profil hos destilleriet. Al CO2 fra gæringen opsamles i tryktanke og bruges til sodavand, mens den færdige rom fragtes helt fra Den Dominikanske Republik og til Europa med sejlskib! Helt uden motorkraft. Så må det evt. tage lidt længere tid...
Flaskerne er fremstillet af omsmeltet genbrugsglas og fremstillet i Europa for at minimere CO2-aftrykket, mens etiketten er trykt på bæredygtigt papir og korkproppen er fremstillet uden brug af lim.

Jamen, hvordan smager rommen?

Nyd rommen af et tulipanformet glas og Du vil fange duftindtryk af karamel og vanilje med tydelige noter af krydret eg og appelsinskal. Mørk, blød, kompleks og lækker rom, som er nem at gå til for såvel nye romdrikkere som for erfarne afficionados, som vil nyde at udforske og finde stadig nye og komplekse smagselementer.

Nyd den som sippingrom eller i cocktails.

* 90 point og BEDSTE KØB - Whisky &

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk