Ron Sostenible Dark 8 Years

399,00 DKK

Ron Sostenible Dark 8 Years

Ron Sostenible 8 års rom er en mørk, dominikansk rom lavet af lokaldyrkede, dominikanske sukkerrør. Den resterende biomasse fra sukkerrørene bruges som brændstof på destilleriet, og den CO2, der frigives under fermenteringsprocessen indfanges og genbruges som brus i sodavand. Efter  8 års lagring i det tropiske klima på tidligere bourbonfade er rommen transporteret 100% klimaneutralt til Europa med sejlskib over Atlanten. Efter endt sejlads er rommen tappet på flasker af 96% genbrugsglas med bomuldsetiketter.

Ron Sostenible 8 års rom er en let drikkelig, kompleks og lækker rom med medium sødme samt aroma og smag af krydret eg, appelsinskal, vanilje og karamel.

Der er maksimalt fokus på en grøn profil hos destilleriet. Al CO2 fra gæringen opsamles i tryktanke og bruges til sodavand, mens den færdige rom fragtes helt fra Den Dominikanske Republik og til Europa med sejlskib! Helt uden motorkraft. Så må det evt. tage lidt længere tid...
Flaskerne er fremstillet af omsmeltet genbrugsglas og fremstillet i Europa for at minimere CO2-aftrykket, mens etiketten er trykt på bæredygtigt papir og korkproppen er fremstillet uden brug af lim.

* 90 point og BEDSTE KØB - Whisky &

1 kasse indeholder 6 flasker - 70 cl. 40% Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk

spacer Update cookies preferences