-17%

Dos Maderas 10+5 Luxus Double Aged Rum

999,00 DKK 1.205,00 DKK (spar 206,00 DKK)

Dos Maderas 10+5 Luxus Double Aged Rum

* Virkelig udsøgt rom!

Dos Maderas Luxus er et i særklasse lækkert blend af udvalgte fade af rom fra hhv. Barbados og Guyana, to lande, der begge laver rom på både pot stills og kolonneapparat. Den kraftige og aromatiske af de to typer af rom kommer ubetinget fra pot stills.

Rommen lagres først i Caribien og herfra sendes rommen til den fremragende sherryproducent, Williams & Humbert, i Jerez i Spanien. ”Dos Maderas” er spansk og oversættes vel bedst til "to slags træ", hvilket henviser til måden rommen lagres og modnes på.

Forskellen på de forskellige Dos Maderas romme er lagringstiden. Luxus er hele 15 år undervejs. Først 10 år i Caribien i ex-bourbon fade og derefter 5 år i Spanien i fade, der har indeholdt den 20-årige Don Guido PX sherry – derfor 10+5.

At rom får lov til at udvikle duft og smag på disse to måder, gør den unik. Ikke sjældent bliver den kaldt "The Lord of Rums" og den er ekstremt populær blandt sofistikerede romnydere som rigtig luksus og kræs for de mest nørdede rom fanatikere.

Duften byder på mandler og marcipan, kirsebær og ris á la mande, smagen er cremet med afdæmpet sødme og masser af krydderier. Lang og krydret eftersmag, hvor sødmen sætter ind. Dos Maderas 10+5 Luxus er på alle måder en fremragende og kompleks rom, som næsten fortjener at blive nydt neat i al sin enkelhed og pragt, men for de ekstreme nørder er Luxus en ekstravagant ingrediens i diverse high-end romcocktails.

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk