-5%

Oremandsgaard - Solbærlikør

279,00 DKK 295,00 DKK (spar 16,00 DKK)

Radius Distillery laver moderne fortolkninger af London Dry, med en minimalistisk tilgang til ingredienserne og smagsoplevelsen. Destilleriet kan du finde på godset Oremandsgaard i Præstø, hvor deres to sydtyske kobber-stills er centrum for de fleste aktiviteter. Der laves gin og dansk æblebrændevin med råvarer fra destilleriets egen æbleplantage og godsets økologiske høst. Holdet bag kedlerne har baggrund i medicinalforskning, og mens processerne er stramme og produktionen sat op som et laboratorium, så er horisonten bred og lysten til konstant at eksperimentere utrættelig. Derfor kan du, udover klassikerne, altid forvente at finde sæsonens nye gins der i små oplag repræsenterer årstiden og naturens tilgængelighed.

Oremandsgaard Solbærlikør er inspireret af en klassisk sloe gin, og er altså ikke bare en solbærlikør, men en solbærginlikør! Blandt ingredienserne, udover enebær og modne solbær, finder man citronskal og kanel. Sødmen er perfekt afbalanceret – ikke så sød som mange andre likører, og alkoholprocenten på 29 giver fin power og dybde i smagen.

Farve: Dyb lilla.
Duft: Flot og fristende duft af solmodne solbær, strejf af enebær og et hint af noget varmt og krydret.
Smagsnoter: Smagen er dyb og ret kompleks for en likør. Solbær er i front, men deler fint rampelyset med de andre ingredienser. Afstemt sødme og syrlighed. Perfekt!

Kan nydes rent, i cocktails, med tonic eller mousserende vin.

 

1 flaske indeholder 70 cl. - 29% Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk