-10%

Norliq Sureau Liqueur

179,00 DKK 199,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Norliq Sureau Liqueur

 Har fået 5 stjerner ud af 5 i Vinavisen.

Dansk likør med en fløjlsblød og rund smag af hyldebær. Alkoholen er nøje afstemt og gør likøren til en absolut nydelse.

     5 stjerner ud af 5 i Vinavisen, som skrev:

"Denne danske likør på økologisk dyrkede hyldebær er en lækker sag. Den har en elegant smag af de mørke bær og er tilpas sød - dvs. uden en sliksødme, der maskerer den elegante frugtsmag. Skænk den fx over et glas med vaniljeis med hakkede valnødder - eller til en lidt tør dessert - eller som et glas til kaffen."

I Skandinavien har hyldebær gennem generationer været opfattet som et af de sundeste og mest vitaminrige bær, der findes. Hylden ses på engen, ved markskel eller skovkanter, og pryder naturen med sine smukke hvide skærmblomster i juni-juli måned, og bærerne modnes først senere i september måned.

Norliq Sureau Liqueur er fremstillet af denne gave fra naturen, og fremstår som en fyldig og cremet likør med en tilpas sødme og kun et let alkoholisk nap.

Vi anbefaler Norliq Sureau Liqueur til desserter, som ledsager til kaffen, eller blot til ren nydelse.

De friskhøstede hyldebær presses udelukkende ved mekaniske metoder. Den friske saft bringes herefter til gæring i temperaturstyrede tanke, og gennemgår en flere uger lang gæringsproces som kontrolleres dagligt. Den færdiggæret saft pumpes på lagertanke, hvor den over en periode på 3 til 9 måneder tilsættes en nøje sammensat blanding af naturlige aromaer, udvalgte glucosearter og ren alkohol af bedste kvalitet. Til sidst lagres likøren yderligere nogle måneder på tanke.

1 flaske indeholder 50 cl. - 26% Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk