Pol Roger Vintage Brut

649,00 DKK

Pol Roger Vintage Brut 2015

Pol Roger Vintage Champagne er skabt ud fra den traditionelle hus-blend, 60% Pinot Noir og 40% Chardonnay fra 20 Grand Cru's- og Premiers Cru vinmarker I Montagne de Reims og Cotes des Blancs. Champagnen produceres i begrænsede mængder og lagres hele 8 år i deres fine kælder faciliteter, før den endelige degorgering finder sted og vinen sendes på markedet. Dosagen er på 7 gram per liter.

Huset Pol Roger har gennem tiden haft mange store tilhængere, eksempelvis Winston Churchill, der altid har haft en stor lidenskab for champagne. Han skulle endog have sagt (om champagne): "I cannot live without champagne. In victory, I deserve it. In defeat, I need it". Winston Churchill blev en nær ven af huset. Så god en ven, at husets top-cuvée hedder Cuvée Sir Winston Churchill.

Man ejer i dag cirka 85 ha vinmarker med stokke af usædvanlig fin kvalitet hvorfra man høster cirka 40% af den nødvendige mængde druer, resten købes hos andre vinbønder, som de har langvarige kontrakter med.

Produktionen er på en gang meget traditionel men også meget moderne. Når det eksempelvis kommer til drejningen af flaskerne i deres flaskeholdere, så udføres arbejdet manuelt. Men de viger derimod ikke tilbage for at investere i moderne produktionsudstyr.

Deres kælderlokaler befinder sig i 3 niveauer, der strækker sig 7 km under jorden og anses for at være blandt de køligste og dybeste kælderfaciliteter i hele regionen. Det er i disse mørke kældre, med en konstant temperatur på 9,5 grader, at den store forvandling finder sted. Med "kun" omkring 6 millioner flasker på lager (svarer til ca. 5 års salg) er huset et af de mindste store huse i Champagne. Til gengæld er champagne fra Pol Roger er altid et udtryk for høj kvalitet og en genkendelig stil.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12% Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk