Camel Valley Rosé Brut - England

399,00 DKK

Camel Valley Rosé Brut 2014 - England

De gode englændere kan i dén grad godt finde ud af at producere bobler af enormt høj kvalitet!

* Prøv at smide den ind i en Champagne-smagning. Gætter folk mon, at det ikke er Champagne...?

Camel Valley Rosé Brut er produceret af 100% Pinot Noir-druer, der er dyrket i Cornwall i det sydvestlige England. Vinen er flot lyserød og har små fine bobler, der giver en elegant mousserende vin og den har en delikat duft af vilde jordbær og hindbær. Vinen er i rigtig fin balance med en frisk og lækker frugtsmag.

Den er særdeles velegnet som aperitif, til lette måltider eller blot til at nyde i gode venners lag. Det er en flot og festlig vin, der skal serveres afkølet, og som bør drikkes ung.

Tidligere anmeldelse:
• Guld - The Champagne & Sparkling Wine World Championships 2017

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12,5% Alkohol.

Da ægteparret Annie og Bob Lindo i 1989 plantede deres første 8.000 vinstokke i Cornwall i det sydvestlige hjørne af England, havde de aldrig forestillet sig den overvældende succes, Camel Valley skulle få efter blot et par årtier. Ægteparret havde gennem nogle år hver sommer set græsset blive brunt på Camel Valleys meget solvarme skråninger og tænkt, at sådan et sted ville vinstokke sikkert trives godt. De gik derfor i gang med at lære alt om vin og levede praktisk talt i vinmarkerne de første år. De elskede det og blev ved med at stræbe efter perfektion i både vinmarkerne og vineriet, som de byggede og udstyrede med det bedste udstyr, de havde råd til.

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk

spacer Update cookies preferences