Pure Passion Vodka, 16,4 %

159,00 DKK 179,00 DKK (spar 20,00 DKK)
Model/varenr.: 999 1162

Pure Passion Vodka, 16,4 %

* Muligvis Danmarks bedste shot

Pure Passion er ligesom de andre Pure produkter skabt og brygget efter samme princip: Høj kvalitet og god smag, lavet på de bedste råvarer. Ingredienserne er nøje udvalgte til, at give den bedste og reneste smag i hver variant. 

Pure Passion er lavet af ÆGTE PASSIONSFRUGT. De naturlige passionsfrugter laves om til en puré, der består af al frugternes saft og kraft og helt uden aromastoffer. Dette giver Pure Passion sin utrolige smag af frisk og lettere syrlig passion. Straks føres tankerne over på sol og sommer. Desuden tilsættes NATURLIG MANGO, der er med til at give den utrolige fylde, og samtidig balancere det syrlige indspark fra passionsfrugten. Idet den ægte mango bidrager med en sødhed, der går naturligt i harmoni med passionsfrugten og gør smagen rund og rig. Vodkaen er lavet på 96 % finsprit, så der er blandet med Aarhustiansk vand. Denne rene sprit er lavet på korn fremfor melasse, hvilket gør at spritten ikke overdøver ingredienserne, men i steder får dem til at smage harmonisk. Dermed får man en lækker ren smag i shottet.

Kan man nyde et shot?

Den ældre generation vil til enhver til påske, at de nyder en kold snaps. Italienerne vil måske nok mener, at de nyder en Fernet Branca, ligesom Mexicanerne altid vil fortælle dig, at de nyder en Tezuila. Faktum er dog, at når man står på en bar og bestiller en shot, betyder det sjældent, at det næste øjeblik er indhyllet i ren nydelse. Det er fortid nu. Med Pure kan du nyde et shot, og du kan nyde flere af dem. De smager ligefrem efter flere.

Pure Passion - muligvis Danmarks bedste shot er udviklet at en Danmarksmester i cocktails for smag og fremstillet i hånden af:

  • Rene råvarer i form af rigtig frugt og ingen aromastoffer
  • Frisk smag af syrlig passionsfrugt og sød mango
  • Aarhusiansk vand

 

En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 16,4 % Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk