Pure Hindbær Vodka, 16,4 %

159,00 DKK 179,00 DKK (spar 20,00 DKK)
Model/varenr.: 999 1160

Pure Hindbær Vodka, 16,4 %

* Muligvis Danmarks bedste shot

Pure Hindbær er ligesom de andre Pure produkter skabt og brygget efter samme princip: Høj kvalitet og god smag, lavet på de bedste råvarer. Ingredienserne er nøje udvalgte til, at give den bedste og reneste smag i hver variant. 

Pure Hindbær er lavet på ÆGTE HINDBÆR og tilbyder en utrolig smagsoplevelse af søde skovhindbær. De specialplukkede hindbær fryses lige efter plukningen og sendes direkte, hvorefter de lægges til at trække i vodkaen i to døgn. Dette bevarer de naturlige smagsnuancer og giver en ren og naturlig smag af hindbær. Desuden tilsættes en speciel type rødvinsrabarber, der giver en dybere rabarbersmag, syrlighed og har flere frugt noter end andre rabarber. Sammen med hindbærernes naturlige farve, er rabarberen med til, at give Pure Hindbær sin smukke bordeauxrøde farve – selvfølgelig helt uden kunstige farvestoffer. Vodkaen er lavet på 96 % finsprit, så der er blandet med Aarhustiansk vand. Denne rene sprit er lavet på korn fremfor melasse, hvilket gør at spritten ikke overdøver ingredienserne, men i steder får dem til at smage harmonisk. Dermed får man en lækker ren smag i shottet.

Kan man nyde et shot?

Den ældre generation vil til enhver til påske, at de nyder en kold snaps. Italienerne vil måske nok mener, at de nyder en Fernet Branca, ligesom Mexicanerne altid vil fortælle dig, at de nyder en Tezuila. Faktum er dog, at når man står på en bar og bestiller en shot, betyder det sjældent, at det næste øjeblik er indhyllet i ren nydelse. Det er fortid nu. Med Pure kan du nyde et shot, og du kan nyde flere af dem. De smager ligefrem efter flere.

Pure Hindbær - muligvis Danmarks bedste shot er udviklet at en Danmarksmester i cocktails for smag og fremstillet i hånden af:

  • Rene råvarer i form af rigtig frugt og ingen aromastoffer
  • Ren sødlig smag af hindbær med en dyb, syrlig rabarber smag
  • Aarhusiansk vand

En kasse indeholder 1 flaske - 70 cl. 16,4 % Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk