Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Vin- og spiritusglas

Hos Næstved Vinkompagni anbefaler vi, at du har de rigtige glas til at drikke din vin, mousserende vin, rom gin og tonic af. Hvilket glas, du bruger, har ganske stor betydning for hele smagsoplevelsen. Ligesom det rette vinglas kan gøre en kæmpe forskel for vinens smag, så vil et glas specifikt lavet til f.eks. at drikke rom af også løfte romoplevelsen til et helt andet niveau bl.a. ved at "samle" rommens duft, så den kommer mere koncentreret op af glassets.

Kig ind i butikken i Næstved og få en snak med vores dygtige personale om, hvilket glas der er det helt rigtige for dig.

Sorter resultater:

Spiegelau Gin & Tonic Glas - 19,5 cm / 63 cl. - 4-pk. - Diameter (det bredeste punkt på glasset): 10,6 cm.

Fabrikken, der laver Spiegelau Krystallglas ligger i byen Spiegelau i Bayern, Sydtyskland og de har produceret glas siden år 1521. Spiegelau er hermed verdens ældste glasfabrikant, og de mange års erfaring indenfor glasproduktion resulterer i, at Spiegelau i dag tilbyder nogle af de bedste glas på markedet. Spiegelau producerer både mundblæste og maskinblæste glas efter de nyeste og mest avancerede produktionsmetoder. Glassene er af meget høj kvalitet og fremstår i elegant design, hvorfor de er yderst efterspurgte.

Spiegelau blev i 1990 opkøbt af Nachtmann og igen i 2004 af Riedel Glas Austria. I 1992 blev Spiegelau etableret i Danmark og de er siden hen blevet en af Danmarks førende leverandører af krystalglas til private og til Danmarks bedste gourmet restauranter.

Gin og Tonicglas sælges i 4-stk. æske. 

200,00 DKK 240,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler