Amarone Classico DOCG La Tirela 15,5%

199,00 DKK 249,00 DKK (spar 50,00 DKK)
Model/varenr.: 120 1440

Amarone Classico DOCG La Tirela 2017 er rigtig vellavet Amarone til en meget fornuftig pris!

Amaronen er hentet hos Cantina Valpolicella Di Negrar, et kooperativ med ca. 220 tilknyttede vinavlere, som kontinuerligt henter topanmeldelser i Italiens vinguider.

Denne Amarone er fremstillet af Corvina Veronese, Corvinone og Rondinella, der høstes ved håndkraft, hvorefter alle klaser sorteres og tørrer i godt 3 måneder i Cantina di Negrars tørrerum. Derved opkoncentreres sukker- og aromaindholdet. Efter endt gæring og maceration er vinen lagret 1½ år på barriques af fransk Allier-eg og store 3000 liters fade.

Vinen er dyb rubinrød. Den krydrede duft er præget af sødmefuld frugt, sorte bær og tørrede blomster samt sødt krydrede aromaer. I munden er vinen særdeles fyldig og krydret med massiv længde, hvor den karakteristiske snert af bitterhed er present i finalen – her findes ikke det præg af kogt frugt, man finder i billig Amarone. Modne, blide tanniner holder vinens voldsomme fylde i skak og giver en harmonisk balance, så vinen fremstår særdeles drikkevenlig.

Vinen bør iltes i en rummelig karaffel et par timer inden serveringen og nyd den ved ca. 17 grader til de markante kødretter, rødt eller vildt, eller tørre, lagrede ostetyper.
En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  15,5% alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk