-9%

Hahn Winery Rosé

159,00 DKK 175,00 DKK (spar 16,00 DKK)

Hahn Winery Rosé 2019

Pinot Noir-specialisten Hahn har fremstillet en læskende, velskabt californisk kvalitetsrosé på Pinot Noir. En rosé med tårnhøjt charmetal.

Roséen er at betragte som værende næsten tør, og Pinot Noir's naturligt lave indhold af tannin muliggør en smuk farve i vinen uden samtidig at udtrække for højt indhold af tannin.

Den kystnære del af Salinas-dalen har gunstige klimatiske betingelser i forhold til at bevare den syre i druerne, der er så vigtig for at lave god rosé. En lang vækstsæson bidrager dels hertil, men giver også forøget intensitet i den færdige vin. Kombinationen af et modereret klima og mange solskinstimer giver optimale forhold til dyrkning af ikke mindst sorter som Pinot Noir.

Modsat husets røde Pinot Noir vine, så både gæres og lagres denne rosé udelukkende på rustfri ståltanke efter den kortvarige maceration, så vinen beholder maksimal friskhed.

I såvel duft som smag finder man hér klassiske Pinot Noir-noter med hindbær og kirsebær samt lidt vandmelon og et fint strejf af hybenrosenblade.

Nydes tempereret ved ca. 8-10° enten som aperitif, til salaten eller til f.eks. kylling, laks eller sushi.

1 kasse indeholder 12 flasker - 75 cl. 14% Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk