-26%

LE PUPILLE POGGIO VALENTE Morellino Scansano, Toscana

199,95 DKK 269,95 DKK (spar 70,00 DKK)
Model/varenr.: 120 5004

LE PUPILLE POGGIO VALENTE 2013 Morellino Scansano Toscana er endnu en fremragende vin fra Elisabetta Gepettis kyndige hånd. Der findes utallige gode producenter i Toscana, men Elisabetta Geppetti har bare lige et ekstra gear i forhold til de fleste gode producenter.

Poggio Valente er sprængfyldt med personlighed og karakter. Duften er fyldt med violer og skovbær, solmættede brombær, saftige kirsebær samt et strejf af vanilje fra 15 måneder på fad. Smagen er intens med næsten overmoden bærfrugt, lakrids, krydderier, mokka og chokolade. Her er perfekt harmoni og vi taler Sangiovese på stor klinge.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5% Alkohol.

Fattoria Le Pupille står bag en stribe af de bedste vine i Morellino di Scansano, Maremma - ja velsagtens i Toscana generelt. Elisabetta Geppetti er kvinden, som sammen med Erik Banti satte gang i Morellino di Scansano i Maremma i det sydlige Toscana, helt ude ved kysten. Klimaet her giver en perfekt modning af især Sangiovese druen til en stil, der bliver mere intens og kraftfuld pga. mere solskin om dagen, samt kølige nætter.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk

spacer Update cookies preferences