Populær
-24%

LE PUPILLE Morellino di Scansano

99,00 DKK 129,95 DKK (spar 30,95 DKK)
Model/varenr.: 120 5002

LE PUPILLE Morellino di Scansano 2018 er en dejlig, super elegant rødvin fra Elisabetta Gepettis kyndige hånd. 

Medium rubinrød i glasset, byder Fattoria le Pupille Morellino di Scansano på intense aromaer af ikke mindst blåbær og friskplukkede kirsebær, violer og tørrede krydderurter. Vinen er silkeblød og frisk med presente men super velintegrerede tanniner. Typisk for området, har Morellino di Scansano en mere moden frugtprofil end i mere nordligt beliggende dele af Toscana. 

Vinen er perfekt til f.eks. oksekød og råvildt, men selvfølgelig også til typiske egnsretter fra Maremma som maiale ubriaco (langtidstilberedt svin i rødvin) eller acquacotta (en ganske fyldig grøntsagssuppe). Vinen nydes bedst ved 16-18 grader.

Anmeldelser:

* 93/100 POINT af JAMES SUCKLING..
****** GASTRO: 6/6 Stjerner
***** VINAVISEN 5 x Stjerner - Udtaler: Vinen er lidt af et fund til prisen!

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 13,5% Alkohol.

Fattoria Le Pupille står bag en stribe af de bedste vine i Morellino di Scansano, Maremma - ja velsagtens i Toscana generelt. Elisabetta Geppetti er kvinden, som sammen med Erik Banti satte gang i Morellino di Scansano i Maremma i det sydlige Toscana, helt ude ved kysten. Klimaet her giver en perfekt modning af især Sangiovese druen til en stil, der bliver mere intens og kraftfuld pga. mere solskin om dagen, samt kølige nætter.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk

spacer Update cookies preferences