Populær

VOLBEAT RUM III

399,00 DKK

VOLBEAT RUM III , den populære Volbeat rom, fås selvfølgelig også i Næstved VinKompagni. Denne Volbeat-rom er et blend fra forskellige lande/østater som Den Dominikanske Republik, Jamaica, Barbados, Guatemala, Guyana og Trinidad. En slags universalrom der falder i de flestes smag. En rom, som rom-kendere vil elske, men så absolut også en rom, der kan omvende ikke-romentusiaster. Det er en koncentreret og samtidig delikat rom med noter af honning, bagte pærer, karamel og chokolade, der på smukkeste vis skaber en dejlig, sødmefuld rom-oplevelse.

Dette er tredje udgave af den populære Volbeat rom. Den første rom blev lanceret tilbage i 2016, hvor det berømte band ville tilbyde deres dedikerede fans noget helt særligt og ud over det sædvanlige. Bandet ønskede at stimulere deres egen påskønnelse af alle de elementer, der hører med til at producere alkohol. Dermed fik de også mulighed for at henvende sig til en helt ny gruppe mennesker, der ikke allerede var Volbeat-fans. Volbeat har ikke blot lagt navn og logo til flasken men har fordybet sig i hele processen fra alle produkionstrinene til selve smagningen af rommen.

Michael Poulsen fra Bandet Volbeat fortæller, at det er en oplevelsesrejse, og at han er meget begejstret for at kunne give noget til folk. Selv dem, der måske ikke er fan af deres musik, men synes at deres rom er skøn. Han tilføjer med et grin, at det kan være de kan lide musikken, når de har drukket hele flasken med rom. Hvor han har mange års erfaring med musik og bandet har formået at sælge multiplatin, er det noget helt andet med rom. Han lærer stadig om aromaer og blandingsprocessen.
 

Volbeats søgen efter at finde og producere den perfekte rom har udviklet sig med tiden og deres opnåede erfaring med rom. Men første udgave af rommen var en mere gennemtrængende og fyldig udgave, var den anden udgave, der blev lanceret i 2017 en lettere og mere delikat rom. Mens den tredje og nyeste udgave fra 2020 er en mere prisvenlig udgave, hvilket dog ikke fornemmes i rommens kvalitet. 

En flaske indeholder 70 cl. 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk