ALTAYA Garnacha Agustin Cubero Calatayud

49,95 DKK 89,95 DKK (spar 40,00 DKK)
Model/varenr.: 130 0517

ALTAYA Garnacha Agustin Cubero Calatayud 2018 ALTAYA er flot, mørk rubinrød. Ganske intens og frisk duft med noter af mørke kirsebær, sort te og et strejf af grønne urter. En charmererende og velsmagende frugtig vin, som er super nem at holde af med sin fine balance og fine, lette syre

* Virkelig charmerende!

ALTAYA skal nydes let afkølet ved 14-15 grader, så vines lækre, smagfulde frugt træder frem. ALTAYA  er meget velegnet til spansk tapas, kyllingeretter som spansk kyllingegryde, svinekød, danske farsretter, ikke for kraftigt fuglevildt, krydret mad eller blot et glas i utide i solen.

Garnacha er det spanske navn for Rhône's Grenache drue. Den knuselsker varme og sol, og det stærke, ultraviolette lys i højderne fremmer dannelsen af tætte, mørke farvetoner i drueskallen. Uagtet en høj alkoholstyrke på 14,5%, forbliver vinen i rigtig fin balance.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl  14,5% Alkohol.

TEST:

5 x ***** i VinAvisen - Bekrivelse: En rødvin med en kompleks aromatisk bærduft med noter af modne jordbær og et lille strejf af lakrids. Smagen er elegant, let krydret, fuld af koncentreret bærmost, og med en lang eftersmag med fin balance mellem sødme og syre.

Calatayud

I det nordøstlige del af Spanien sydvest for Zaragoza, i provinsen Aragón ligger vinregionen Calatayud. Denne region udgøres af en prægtig dal, der er omgivet af to mægtige bjergkæder. Mellem disse findes flere vandløb, der munder ud i de større floder Jiloca og Jalón. Udsigten er utrolig smuk med flotte kig ud over vandløb og høje bjerge.

I Calatayud er det den røde Garnacha drue er den mest benyttede.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Slagelse VinKompagni

Middelfartvej 2, 4200 Slagelse

tlf: 58 56 14 00, mail@slagelsevinkompagni.dk

slagelsevinkompagni.dk