-8%

Ron Quorhum 23 Años Solera

599,00 DKK 649,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Ron Quorhum 23 Solera

Sammenholdt med de 12- og 15-årige Quorhum er denne 23-årige solera-rom noget mere voluminøs både i duft og smag. I næsen er den bare helt klart langt tungere, federe og med lækre nuancer, som de to yngre årgange ikke på samme måde gør. Rosiner og citrus møder krydrede fadnoter som kanel og nelliker.

Smagsmæssigt trædes speederen mere i bund hér. Smagsnoterne er i det store og hele ens, men hér er de blot langt, langt mere intense. Her kommer ordet ”eksplosion” til sin ret. En rom der vil fremad! Der lukkes virkelig op for posen med både sødme, kraft og styrke og en lille grøn kant, som giver friskhed til rommen. Denne rom skal helt sikkert nok ”gøre nogen fortræd” derude, men det er så afgjort rom fra én af de allerøverste hylder.

Ron Quorhum, som mange kalder for verdens bedste rom, er produceret ud fra Old Vintage Rum Inc.'s gamle produktionsmetoder, mens lagring og blending sker i samarbejde med top-producenten, Oliver & Oliver.

I duften finder man mørk farin, vanilje og citrusfrugt, mens den komplekse smag disker op med flødekaramel, honning, appelsinskal, fadnoter og et strejf af kaffe.

70 cl. - 40% Alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Næstved Vinkompagni

Merkurvej 5A, 4700 Næstved

tlf: 2384 2019, mail@aestvedvinkompagni.dk

naestvedvinkompagni.dk