Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Her på siden finder du udsøgt lakrids fra Johan Bülow. Siden sin opstart på Bornholm i 2007, har det danske gourmet lakridsproduktionsfirma taget markedet med storm, hvilket der er flere gode grunde til. Med sans for æstetisk design, lækre råvarer og fantastiske smagsoplevelser, er der ingen grund til at snyde sig selv for en verden af delikate lækkerier.

Har du spørgsmål angående vores udvalg, eller har du brug for mere information vedrørende indholdet af særlige produkter, er vi altid glade for at høre fra dig og du kan nemt kontakte os på telefon 23 84 20 19.

Sorter resultater:

Johan Bülow - Nr. 2 Salmiak lakrids

Når øjnene lukker sig og munden tager en bid af den stærke, salte lakrids med salmiak, eksploderer smagen af nordisk råstyrke. Som af hav, tjære, røg fra bål og duft af harpiks. Salty Liquorice er den absolutte favorit i de nordiske lande. Men rødderne kommer fra Iran.

Indeholder 150 g.

60,00 DKK

Johan Bülow - Nr. 1 - Sød lakrids i dåse

Lakridsen er sød, men i balance med sin egen styrke – tilsat en ekstra finesse i form af naturlig anis. Den er elsket over hele verden, og den vil altid være nummer 1 hos Lakrids by Johan Bülow.

Indeholder 150 g.

60,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler